Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Go Natt

Kategori: Allmänt

Så nu är man i Sthlm hos Sofia!!Så roligt att träffa henne igen!!!!Vi har kännt varandra nu i ca 17 år!! =) Å det kan ibland gå veckor mellan vi hörs å vi har haft nu som tradition att vi åker till Gbg Horse Show tillsammans eftersom vi har lika stort intresse i hästar å allt där runt omkring!!Å detta är nu femte gången vi åker å men hade uppehåll år 07.Å även fast vi kan höras/ses väldigt sällan så är det ändå som att vi umgicks häromdagen!! =) Ska försöka få med henne på kort för jag kom på att jag har inte ett enda kort på oss tillsammans så det måste jag fixa!!! =)

Å idag så har vi mest yrat runt här hemma å sofia har försökt packa..sen så har vi varit på hoppträning för Haking..å sofia var med me busfröet Cambelloue M? Hade förväntat mig mkt värre efter de jag fått höra från henne men tyckte det gick mkt bra!!! =) Å han var duktig tränaren oxå!! =)

Å imorgon bär det av mot Göteborg!! =) Ska bli så jäkla skoj!!!!Läääängtar!!!!! =D

Men men..nu ska jag sova lite innan vi ska upp imorgon..halv elva ska vi åka från gårdsplan å innan det ska jag ha hunnit packa om väskan å säkert göra en massa andra saker oxå!!!Tror kanske vi ska fixa stallet innan..

Men men..Go natt!! =)

På tåget...

Kategori: Allmänt

Vilken resa jag har haft hittils..hehe...mamma skrattade bara när jag berättade allt för henne...hehe..så ska dra en sumering av resans gång hittils..

For hemifrån med halv 7 bussen..for in till stan å trodde jag skulle få frida med mig å gå å äta på max för hann inte äta hemma..eller var väl alldeles för ivrig för de!! :p Så jag gick på max..själv..men mig gör det inget!!haha :) Å där träffade jag chefen Rickard med familj som åt innan dom skulle på Plannja!Gick sen ner mot tåg-stationen å inväntade att gå på..fick gå på efter ett litet tåg å hittade min sovvagns-hytt!Som jag delade med en äldre kvinna!! =) Å hon är jätte trevlig så vi har suttit å surrat hela resans vakna timmar nästan!! =) Halva hennes familj plus hon själv är hästintresserade så det gjorde att vi hade nå att prata om! =) Å kl 20.05 så börjar tåget rulla mot boden där vi ska hämta upp restaurangen å nga flera vagnar..fick då veta att en tjej till skulle komma i våran hytt å hon skulle kliva på i Bastuträsk.å då beräknade Britt(äldre damen) att där skulle vi vara kring halv elva så jag sa att jag kunde vara vaken å släppa in henne om hon ville sova..så tjejen skulle komma in! =)

Så startade datorn för det ska ju finnas el i hyttarna men såklart i våran vagn så funkade inte elen så tur att jag hittade batteriet till datorn så jag kunde använda de ett tag..stängde av datorn å tänkte ligga å halvsova i hopp om att hon skulle komma snart..emn inte det...klockan vart fram mot halv 2 då hon steg på...skumt.. så först efetr de så kunde jag somna.. Men min jäkla förkylning gjorde att jag vaknade varannan timme för näsan täpptes igen så kunde inte andas..jobbigt!!men dom timmar jag väl har sovit har jag sovit riktigt skönt!! =) Ser sen oxå att mobilens batteri inte vill hålla sig vaken länge till å eftersom elen i våran vagn inte fungerade så frågade jag om jag fick ladda den i fiket..som jag fick men eftersom min telefon e störd å kan inte röras vid laddning för det är glapp i den så den har bara stängt av sig å inte laddats nå alla under dom timmarna jag lät den ligga där!!!Så hittade en konduktör som klivit på i gävle å han lät mig sitta i liggvagns-kupén å ladda mobilen..å här sitter jag nu!!

Å vi skulle ha kommit från till Sthlm klockan 10 å vi är fortfarande inte där..så det visade sig när vi började närma oss vännäs så var det ett godståg som hade krånglat så vi stod stilla i nästan 2½ timme..vilket har gjort att vi nu är väldigt försenade!!Tycker synd om dom som hade ngt annat tåg eller buss att passa!!Det hade Britt..så hoppas hon hittar ngn lösning!!Så nu hoppas jag att vi kommer från strax innan tolv vilket är o ca 20 minuter..så kanske man ska gå å fixa iordning sig å packa de man har haft ut!!Ska ju sen ta tunnelbanan till Märsta där Sofia möter upp mig!!! =)

Men men..skriver senare!!!!! Kram på er alla!!

Nedräkning!!!!! =D

Kategori: Allmänt

Har jag haft dom senaste dagarna!! =) Ikväll så går ju mitt tåg mot Sthlm!! =) Kommer fram vid 10 till centralen..måste då ta mig till ngn buss som ska gå ngnstans!! :p Sofia kan inte möta upp mig direkt vid centralen så får se hur det här kommer att gå! :p

Dom senaste dagarna har bestått av jobb å mera jobb!!I söndags så var jag först med Sussie´s stalljour..det gick bra men vi var lite långsamma...för dom har börjat me nå jäkla kort som man måste följa...skumt men förstår varför efter en introduktion av Marie S.. =) Sen vart det hem snabbt å ta en dusch för att sen åka å jobba på maxi!! Jobbade där 13-21.15
Gick otroligt mkt lättare än va jag trodde..var inte alls helt död eller ens trött vid dagens slut när jag då varit igång sen 06.15.. =) Blev lite TV å begav mig sen mot sängen!!

Å igår jobbade jag 8.45-16.30..å det var ganska dött men ändå lite mer än va det varit dom senaste veckorna!!
När jag slutat så handlade jag lite res saker som tidning,godis,chips å dricka å en ljudbok som jag ska lyssna på under tågresan!!måste bara hitta mina hörlurar...ngn som vet vars dom kan vara???Gick sen förbi apotelet å köpte lite nödvändigheter!! =)

Väntade sen på Madde å hon kom å hämtade upp mig så for vi hem till mig å jag bytte å om å tog oss varsin macka!Klädde sen på oss mkt kläder å begav oss ut!!Var ganska kallt från början...-17 visade temp-mätaren!!Brrrr...
Promenerade in till stan å gick å solade på Sun Tan..skönt!! =) Sen prommade vi hem..kom då på att vi var tvunga att skynda oss lite för Lipstick Jungle var ju klockan 9!Så det var vi tvugna att vara hemma till!!Å Madde som den kaffadrickare hon är var ju tvungen att ha kaffe men jag har ju ingen kaffe...så ringde till mor så vi gick förbi där innan å hämtade kaffe å bruden!! =) Sen for madde hem efter programmet å jag gjorde klart för tvättning!!Så har tvättat allt som jag ska ha med mig..Tror jag var klar vid 02.å var då ganska trött så det blev raka vägen i säng!!

Vaknade idag vid 10..låg å myste med mina prinsar ett tag eftersom matte åker idag å kommer inte hem förrens om 1 vecka!!Så min underbart snälla mamma ska ta hand om bebisarna!!Tror syrran kommer vara här oxå!! =) Så dom kommer klara sig alldeles utmärkt!!Även fast jag kommer sakna dom!!Som jag alltid gör!! =) Är så tomt när dom inte ligger i sängen å sover med mig!!!

Nää..nu måste jag börja sätta fart!!Har inte packat en enda grej än så länge!!Å hade tänkt städa upp lite innan jag ska fara!!För strax innan 19 så måste jag börja fara in till stan för tåget mot Sthlm går vid 8!!

Men men..Ska ta med mig kamera å allt så ni kommer bli uppdaterade!!! =)

Ha det bäst alla!!!!!

PUSS

Länge sen..

Kategori: Allmänt

Blev ju då sjuk som jag trodde i onsdags...blev knappt ngn sömn alls...så messade till skråll å Elli att jag inte kunde ta hästarna!!För i tiden hade jag farit till båda stallen!!Men har lärt mig att min kropp säger ifrån när den inte orkar för mkt..
Så det blev hemma hela dagen!!Å har ju världens snallaste mamma som for till apoteket å köpte nässpray å näsdukar å sen fick jag lite melon å juice å kakor!!Tack snälla mamma!! =)
Blev att sjukanmäla sig igår från jobbet oxå..så låg hemma hela gårdagen oxå.. :)

Vart sen för snål så gick å jobbade idag!!Men fick sova hela natten inatt å kände mig faktiskt ganska pigg imorse!! =)
Så jobbade 11-19!Gick faktiskt mkt snabbt!!Man har ju typ rast hela tiden!! :-p Men det var lite jobbigt för halsen krånglade lite..men bättre än väntat iaf!!! =D

Sen vart det lite handling å sen hem till mamma som hade lagat fläskfilé å potatisgratäng så snodde me mig lite till kvällsmat å till middag på jobbet imorgon! =)

Har nu sett Melodifestivalen..var väl ändå ganska bra som gick vidare!Men jag hejade på Amy Diamond!!Men hon gick ju till Andra Chansen!! =) Å så fick hon ju nån Internationell röst..va nu de menas me..ingen aning!! :p

Tänkte nu gå å sova för imorgon blir det en lång dag!!!Ska först vara med Sussie på hennes stalljour från ca 7-? å börjar sen jobba kl 13 å jobbar till 21.15..så ska börja dra mig mot sängen snart!!Men såg helt plötsligt att en bra film är på tv nu..men har sett den ett X-antal ggr.. :p Så det blir nog sängen snart =)

Å nu är det inge länge tills jag åker mot Sthlm!!!!! =D LÄNGTAR SÅ MKT ATT JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL!!!! :)

Men men..nu ska jag börja göra mig klar för sängen!! =)

Go Natt alla!!! =)

å

Happy Valentines Day till alla kära å galna!! =)

Å ELIN!!Jag tänker på dig vännen!!!! =)

Förkyld!!! :(

Kategori: Allmänt

Blä..har varken tid eller ork att att vara sjuk!!! :(

Men idag på morgonen så var jag i stallet..å hoppade plutten!!Det gick ganska bra!! =) Finns lite som behövs tränas på men i det stora hela så gick det mkt bra!! =) Hoppade först 5½:an Den är han jätte duktig på!!
Sen blev det en 3-kombination!! =) Den hoppade han oxå mkt bra!! =)

Sen blev det hem å vila lite i soffan å sen göra sig klar för att träffa Carro på stan som är uppe från Gbg!! =) Å vi gick till Mat & Prat för att få go mat!! =) sen blev det lite vandring på stan!! =)

Sen hem å ta det lugnt å det var då förkylningen slog till ordentligt!! =(

Å imorgon så kommer det bli full rulle!! Har först hästarna i Sävastnäs å sen till LRK å ha Plutten!!Får väl se hur mkt jag kommer orka å om jag ens orkar fara ngnstans imorgon!!men jag måste iaf fara å köpa nässpray å näsdukar!!!

Men men..nu ska jag bege mig mot sängen å hoppas att sömn gör mig friskare!!

Go Natt!!Å håll rummarna att jag e bättre till imorgon!!!

Kram

Nanna sova!

Kategori: Allmänt

Blev en promenad i det sköna vädret!!Var väl ute en timme å prommade..gick förbi konsum på hemvägen å handlade lite oxå!Behövde verkligen komma ut å fundera å hann fundera rätt mkt..å mitt funderande gav resultat!! ;-)

Sen blev det mat!!Lövbit med vitlökskroketter å kall bea-sås!!MMMMMmmmmmmm Så otroligt gott det var!!!

Hann inte heller bada katterna idag så det får bli imorgon istället!! =)

Å imorgon blir det tidigt att gå upp!klockan kommer väl ringa kvart i 6 å då är det bara att klä på sig å gå till bussen å fara till stallet!!Ska hoppa plutten på morgon!!Å Elli slutar jobba kl 07.00 så vi ska fixa det då på en gång.å så kommer polisen å ska träna me hundarna kl 09.00 så då måste vi vara klara å ha bygt bort!!

Sen tänkte jag oxå hinna på stan å kolla om jag kan hitta mig en axelväska..för skull verkligen behöva en när vi är i Gbg!! =)

Å nu är det exakt 1 vecka kvar tills jag sitter på tåget påväg till Sthlm å Sofia!!! Wiiiee =D

Men men..nu måste jag bege mig mot sängen!!!

Go Natt

Ledig...

Kategori: Allmänt

Jaaa..då var det tisdag å jag är ledig idag!Faktiskt ändå fram till fredag!! =)

Idag har det inte alls hänt nå..har bara varit slö å legat i soffan å sett på tv me datorn i famnen!! =) Men har varit duktig å tagit mig an den enorma högen med disk!! =)

Tänkte nu klä på mig lite varma kläder å bege mig ut i det härliga vädret me kameran å se om man får nå mysiga bilder!!Sen tänkte jag oxå att katterna skulle få sig ett bad idag!!Det var nu väldigt länge sen så kände att det är dags för det nu!! ;) Dom lär inte bli allt för glada men dom säger inte emot alltför mkt!!=) Dom e ju så duktiga!!
 
Hade även tänkt gå till Mamma å få i mig lite god middag men fick tidigare veta att syrran ligger i kräksjukan så ska hålla mig därifrån nu i nga dagar!!tur att jag inte varit där på ett tag!!! =)

Å Nu sitter även Carro på tåget på väg upp till luleå!! =) Ska bli så skoj att träffa henne!! =)

Nää..ska nu bege mig mot kläderna å å ta mig ut i kylan!! =)

Ha en bra dag alla!!Å DU!!Hör av dig!!! ;)

PUSS

trött!!

Kategori: Allmänt

kan man ju lugnt säga att jag är!!!har jobbat hela dagen...såå jäkla tråkigt!!Är så dött nu på jobbet!!Å så här kommer det vara i nga veckor till..trist!!

Har varit ganska glad idag!!  =) Men har funderat rätt så mkt....å läst om å om igen...varför funderar vi tjejer så mkt??Varför vänder vi ut å in på allt dom säger å inte säger??
Kan ngn svara på det???????
Å gör dom det??

Men men..efter jobb så blev det tv å datot..å gjorde korv me bröb..väldigt simpelt!! =)

Är nu ledig till fredag kl 13!! =) Ska bli skönt!!Hade velat jobba lite extra men fanns inga pass..

Så imorgon blir det att vara hemma å städa å dona..å på onsdag å torsdag har jag Plutten å på torsdag så ska jag till Sävastnäs å ta hand om prinsessorna!! =) Jag å Elli hade planer på att jag skulle träna för Linda på torsdag men hon har ju inga träningar nu när det är lektioner i kalla...så måste styra om planerna..kanske hoppa på onsdag fm istället??!!
Måste ringa Elli imorgon å prata ihop oss! =)

Men nu måste jag nanna sova för e ganska så trött!!

Go Natt

Dax för måndag igen..

Kategori: Allmänt

känns väl sådär men nu är det bara 8 dagar innan jag åker ner till Sthlm å plockar upp Sofia å sen ner till slutstationen Gbg!!! =D Å på Onsdag kommer även Carro hem så det ska bli skoj!! =) Å på torsdag ska jag hoppa för Linda mest troligt! =)

Men men..ska ta å hoppa in i duschen nu för ska snart bege mig till jobbet..jobbar 13-21.15....... vill inte jobba..hade hellre velat vara ute i snön för det ser helmysigt ut ute!! =) Men men..ska gå till bussen lite tidigare så hinner man vara ute lite!! =)

Men men.. uppdatering kommer kanske senare!!!

Hörs!

Puss å Kram

Fest!! =)

Kategori: Allmänt

Blev det igår!!Var inte alls planerat..eller för frida har det varit planerat enda sedan förra helgen..haha :p
Jag jobbade som tidigare sagt till halv 6..då kom madde å hämta mig å så for vi hem till mig å satt å surrade en stund tills jag frågade madde om hon inte skulle hänga me mig å frida ut..hon hade dessutom tänkt tanken!!
Så hon for hem till sig å hämtade partygrejorna å jag hoppade in i duschen!!Sen färgade vi håret på mig å började dricka!! =) Sen blev det smink å på klädning!! =) Å så kom frida strax innan elva..(hon hade varit på middag å var nykter) vi gjorde oss klara å for sen in till stan!!Var inte alls ngn kö när vi körde förbi å efter vi parkerat bilen å skulle gå å ställa oss i kön så hade den fördubblats...lite less...å ganska kallt var det ju..fingrarna höll på att förfrysa men var inte så kallt för resten av kroppen.. Hihi =) Men madde å frida höll på att frysa ihjäl!! =) Men efter ett tag kom vi in iaf!! =)

Å där blev det massa dans å gott att dricka å så lite flörtigt såklart!! ;) Så kvällen var helt perfekt..förutom att jag tappade bort alla en stund..men hitta dom sen så då blev det super igen!!! =) Sen blev det matstället å go pizza!!Mmmm =)
Sen kom Mats från smedsbyn å hämtade oss!!Tack det var super snällt!!! =) Vi körde hem jessica till breviken å tommy till östermalm..sen for vi in till matstället igen....... ;) å sen bar det hemmåt!! Det var planer för efterfest men jag skulle ju upp till stallet å madde skulle jobba å dom var så sega på att äta så vi sket i den..Ångrar mig lite idag tyvär..men men.. har ju gått ganska så bra ändå!!! ;-)


Å idag har jag varit i stallet å tagit hand om plutten..trodde inte ridhuset skulle vara ledigt å ville inte rida ut om han skulle vara knäpp å jag hade inte tid till de!Men det var ledigt så tömkörde honom då!!Han var riktigt duktig men behöver träna lite mera på hans glp!! =)

Sen blev det att fara hem å se massa tv..sitter nu å funderar på om jag ska orka hålla mig vaken till halv ett..för klockan elva är det världscuphoppning å halv tolv är det Criminal Minds som jag missade i torsdags!!Men vet inte om jag orkar vara vaken så länge..blev ju inte alltför mkt sömn i natt...

Vi lär väl se om du lyckas hålla mig vaken!! ;)

Slänger in nga bilder från igår!! =)

Puss & Kram


Jag hemma hos mig innan kvällens utgång!! =)                              Vådå gröna ögon??? :p

Seeeg!!! =)

Kategori: Allmänt

hehe..är man idag!! =)

Men vi hade så jäkla roligt!!!! =) Fan vilken kväll/natt!! =D

Hinner inte skriva så mkt mer för ska till stallet å ha hand om plutten!!

Skulle ha åkt ut till sävastnäs å rida prinsessorna men fick ett mess att jag inte behövde pga det hemska vädret..men jag tänkte att så hemskt kan det väl inte vara..så steg upp å kollade ut genom fönstret..men såg inte ngt typ..mer än massa vitt!!Så fick sova ngn timma till..skönt!!För somnat först vid 05!! Å hade ju nattbesök i form av madde i natt!!  =)

Men nu måste jag göra mig klar för att fara till stallet!!
Å ikväll blir det filmkväll!!! =)

Bilder från gårdagen kommer ikväll!!! =)


PUSS

Fest!!! =)

Kategori: Allmänt

Japp..det blir det ikväll!! =)

Har jobbat idag..8.45-17.30..Jobb dagen gick otroligt fort!!Å har kännt mig på super-humör hela dagen!! =) Så skönt efter dom senaste dagarna!! =D 

Å ny sitter jag med färg i håret!!Madde har nyss färgat det å ska snart gå å spola ut den!! =)

För madde var ju bara tanken att hon skulle vara å färga mitt hår å sen hänga lite å sen fara hem å sova typ..men inte det inte!! ;) Jag övertalade henne att följa med ikväll me mig å frida..å jag lovar!!Hon var inte svår flörtad!! ;-)

Å så har vi världens party stämning!! :D Sitter å kollar på Justin Timberlake´s konsert "Future Sex Love Show" som jag å Carro var å såg när han var i Sthlm!! =D Behöver jag säga att den var så jäkla bra??!! :-p så var ju tvungen att köpa dvd;n!! =)

Men men..har inte riktigt tid att skriva mera nu för måste börja sminka sig å göra sig snygg!!Hehe...försöka kan man ju alltid!! ;)

Hoppas vi syns ikväll!!! ;)

PUSS & KRAM

Jag å Madde innen festen hos Frida sista helgen i Januari 09!! =)
  

Trötter..

Kategori: Allmänt

förstår inte hur jag kan vara trött när jag sovit så pass länge inatt å inte gjort ngt speciellt idag...

Men men..ska börja bege mig mot sängen nu!!Frida hann inte hit ändå..haha..va förvånad jag är..not! ;-)

Å imorgon blir det jobb 8.45-17.30.. sen hem till mig å så ska madde färga mitt hår!! =) Å sen blir det nog mest troligt utgång!!Är inte så jätte peppad men det kan ju ändras!! =)  Finns ju en orsak till att gå ut nu mest troligt men vi får se vad som händer!! ;-)

ska nu surra me frida ett tag å sen blir det nanna sova!!

Go Natt =]

Tråkigt!!!!

Kategori: Allmänt

det har det varit än så länge!!

var me frida på stan en sväng!!Vi var först på Mat & Prat å åt gott!! Mmmm..alltid lika gott! =) Sen gick vi en sväng runt på stan..frida hittade en snygg tröja på MQ..Snygg!! =) Jag hade behövt hitta ett svart linne å hittade ett men vart flr snål!!
Sen drog frida hem för hon skulle på middag hos sin Mamma Maine som fyller år idag!!Grattis Grattis!! =)

Så jag for till min mamma å surrade lite å visade upp håret å den nya tunikan!! =) Gick sen förbi tvättstugan å bokade ett pass ikväll så ska tvätta ngn maskin ikväll..

Är så uttråkad ikväll!!!å telefonen är så tyst!!Saknar att få dom där mysiga sms:en........ :(

Får se om frida hinner förbi en sväng ikväll..tror ju inte det men men..

nää..ska se vidare på tv:n...

boooring!!! 

väntar...

Kategori: Allmänt

på att frida ska höra av sig så jag kan börja dra mig in till stan..

Å mkt möjligt så ringde hon nu..å hon ska fara hem å duscha nu å sen in till stan! =)

Har nu sminkat mig å ska snart ta på mig kläderna..vill inte ta på dom innan jag ska åka för annars är dom full med katthår innan jag ens har tagit på mig dom!! ;P Haha.. =)

Men men..ska surfa runt lite å sen börja göra mig färdig!!

Kram på er..Hoppas ni får en bra dag!! =)

SNÖ!!!

Kategori: Allmänt

har vi fått en hel del dom sista dygnen..blä..å kallt är det...

Guu va skönt det var att sova ut idag!!!Å hade stängt av ljudet på mobilen å lämnat den i vardagsrummet..haha =)
Tror inte jag gick upp ur sängen förrens halv ett..hihi ;)

sitter nu hemma å inte gör så mkt men tänkte ta tag i disken snart!! =) Men har så lätt att fastna här framför datorn.. :P det blir ju lätt så när man sitter å surrar me favvo tjejjerna å lyssnar på så bra musik!!! =)

Å idag så blir det stan me frida..ska försöka hitta ett svart linne!! =) För enligt frida så ska vi gå ut imorgon!!Ni skulle ha hört anledningen..haha men den var så lång så ids inte dra den!!Så får se om det blir utgång imorgon...är inte så jätte sugen men enligt Ulrika så SKA jag gå ut imorgon..haha..jäkla morsa!! ;) But love her anyway!! =)

OJ då..blev ett litet uppehåll...

Men nu måste jag verkligen försöka sätta igång!!Ska vara i stan på 2 timmar å ska då ha hunnit fixa en massa å gära mig klar!! =)

Å har lovat erika att jag skulle slänga in en bild sen på mitt nyfriserade hår..Eller om jag väntar till imorgon då det är färgat oxå!! =)

Men men..nu måste jag sätta fart!!

Kram på er 

En ganska bra dag ändå... =]

Kategori: Allmänt

Japp..nu har jag med Madde´s hjälp skaffat mig en ny/en till blogg..Ska nog ha den här istället för den e mkt snyggare än min andra!! =) Tack darling för hjälpen!! =)

Igår aå avslutades väl inte dagen på bästa sett kanske...men det var nog rätt beslut ändå!!Hoppas jag..

Å idag så vaknade jag vid 9..gjorde mig färdig å for in till stan å HairTeam.Ulrika är uppe nu så då måste jag passa på att göra mig fin!! =) Men det blev bara klippning å ögonbrynsfärgning för måste spara pengarna så köpte färg istället så ska madde färga mitt hår på lördag! =) Blev riktigt nöjd med klippningen!!Blev även snedlugg!! =) Glömde fota men ni får en bild senare..om ni nu vill ha en förstås...?

Var klar där kvart över elva..tänkte då att eftersom jag e lite tillfaxad så ville jag inte åka hem så jag gick en runda på stan å var in på Gina där jag 9/10 ggr hittar ngt som jag bara måste köpa!! ;) Å så även idag!! =) Men som tur så var det en massa rea där så hittade till slut 4 plagg(tunikor)..Har insett att jag kan ha tunikor nu å trivs riktigt bra i det!! =) Å idag köpte jag sådana som man kan ha till vardags..dom jag har redan är mest för fest..tycker då jag iaf!! =)  Å för 4 tunikor så betalade jag 256 kr!! =D Kan det bli nå bättre!! =) Sen begav jag mig till Lindex för jag behövde strumpbyxor som är lite tjockare!!Hittade 2 fina å köpte även ett par skitsnygga benvärmare!! =) Sen tyckte jag att nu har jag shoppat för mkt så gick till bussen snabbt så jag inte skulle hitta på ngt annat..haha ;) 
Men kände efter gårkvällen att jag behövde lite nytt å shopping kan verkligen hjälpa!! =) Är så nöjd med dagens inköp!! =)

Sen for jag hem å gjorde mig lite mat å lunch till jobbet..å trodde jag hade bra med tid på mig innan jag skulle å jobba..haha..kollade på klockan..oopps..bussen går om en kvart å jag ville vara lite fin idag när jag var så snygg i håret så snabb-sminkade mig å tog på mig nga av dom nya plaggen å sprang till bussen!! =) Hann med den dessutom!! =)

For sen på jobbet å köpte utfyllnads-sula till mina nya stövlar å det belv helt super skönt!! =)

Sen vart det jobb 14.30-19.30!Verkligen jätte skönt me ett kort pass!Men var ganska jobbigt att jobba idag med tanke på går kvällen!Men men..det var bara att ta sig igenom den!! 

Sen vart det hem å byta om å så kom madde å hämtade mig så for vi å solade på SunTan!Sköönt!! =) Sen blev det en tripp till kvantum å handlade lite smått å gott.Sen hem till mig å så gjorde vi varma mackor!Å så blev det en massa surande å fixande!! =) 

Å imorgon är jag helt ledig!!Både från jobb å stall!!Så jag tänkte fixa på lite här hemma å sen när frida har haft sina lektioner så ska vi "hänga" som hon tyckte vi skulle göra!!Så blir en sväng på stan å kanske att vi ska gå på bio..men vi får se vad som händer!! =)

Men men..nu ska jag gå å göra mig klar för att sova en lång natt!!!å stänga av ljudet på mobilen!!! =)

Go Natt!!

Puss & Kram =]

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt