Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

=)

Kategori: Allmänt

Jaa.. =) lika duktigt på att skriva här som vanligt!!

Skriver nu bara ett snabbt inlägg för måste gå å sova!!

Har grillat ikväll!! Mkt gott!! =) Fick oxå besök av Cissi å Gisela!! =) Mkt trevligt!! =) Det blev en himlans massa surrande!!Alltid lika trevligt!!! =)

Imorgon blir det fest!! =D Hemma hos mig!! Wiiee =) Å innan festen startar så är det nga få som kommer hit så ska vi göra nå mat eller nå eller om nina får som hon vill så blir det att gå till pizzerian!! :p Får se va dom händer!! =)

Ja just de ja..för er som läste det förra inlägget jag skrev... jag var väldigt deppig då!!!Men vi tjejer har ju en tendens till att förstora upp ALLT i vår omgivning som jag såklart hade gjort!!Haha :P  Men vaknade av ett sms kl 06.33 å sen hade jag ett stort leende på läpparna hela dagen!! =D =D =D Å sen lite senare ett trevligt telefonsamtal!! =D
Så det var inte så farligt ändå!! :-p

Sen har det varit lite stall i veckan oxå!! =) Haft plutten å prinsessorna!!! Var ut idag å red på klockan å pussade en massa på pian!! =) Klockan var så gudomligt underbar så jag näst intill grät!!!!! =) =) =)

Sen idag var jag å Virre på stan å handlade lite!! =) Mkt nöjd me mina köp!! =)

Nää..blev inte så kort ändå..men mer kommer inom en snar framtid!!Men nu måste jag gå å sova så jag kommer upp i någorlunda tid så jag hinner sola å massa innan det kommer massa folk hit!! =)

Puss & Kram

p.s. slänger in nga bilder på dom sötaste!!! =)

                                      

                                       

Center Stage - Turn It Up =)

Kategori: Allmänt


Älskar den filmen!!!Den är så jukt bra!!! =) Undrar hur många gånger jag sett den..går nog inte att räkna!! =) Haha =)
Den gör mig så glad å sprallig!!! =) ;)

Det känns som det behövs just nu!!! men efter filmen tagit slut så känns det likadant igen..fan va jag saknar!!!!! Jag försöker verkligen inse fakta å gå vidare men det går inte!!!!! Kan inte ngn bara radera bort den biten ur min hjärna???SNÄLLA!!!Fast vill ändå inte glömma för mådde så bra då!!!!Var så sjukt glad!!!Men nu är det inte så längre så jag måste försöka gå vidare...men man kan ju inte bara trolla bort känslor...varför kan man inte det egentligen!!?Skulle behövas nu!!! Det var alldeles för länge sen jag hade dom här känslorna!!Hade näst intill glömt bort hur det kändes att tycka om ngn så här sjukt mkt!!!!! Men men..kan inte älta det här längre.... :-(

Men iaf...

Igår vart det jobb hela dagen..cyklade hem!!Skönt!! =) 11 minuter!!det går som ganska snabbt ändå!!
Sen vart det hem å laga lite kvälls mat å så såg jag lite film innan det vars dags för sängen!

Vaknade som vanligt utav fåglarna som sitter PRECIS utanför mitt sovrumsfönster..önskar dom ngn kunde vara ngn annan stans men nej..varje morgon är dom där å kvittrar!!

Gick sen ut å la mig på balkongen å solade i ngn timme..åt lite frukost å sen for jag med virre till sävastnäs å hämtade hennes stegräknare som hon glömde i helgen..å passade då på att smörja upp tränsen,martingalarna å sadelgjordarna!! =) För det är Jane-Träning mån å tisdag!!Hade velat vara med idag men var tvungen å jobba men imorgon är jag ledig så då ska jag vara där å kolla å hjälpa till!! =) Å så har jag plutten oxå så ska rida lite dressyr me honom!! =)

Imorgon måste jag gå upp tidigt..för mellan 8 å 10 så ska en tekniker äntligen komma å kolla vad det är för fel med  min tv eller dekoder!!! Så kanske jag äntligen kan se lite tv!!Ska sen ringa till com hem å gnälla å säga att jag vägrar betala fullt pris nästa månad eftersom jag inte kunnat se tv på snart 1 vecka!!!!!!!

Ska försöka ladda upp lite bilder nu från kameran!! =) Virre tog en hel del biler när jag red prinsessorna förra veckan å så kanske det finns nå mer bilder!!Har en del i mobilen oxå så måste försöka få igång den oxå..men det gör jag imorgon när jag väntar på teknikern!!

Men men..nu till bilderna!!

Bye //J

Sorry...

Kategori: Allmänt


Att jag inte bloggat på nga veckor men ha haft lite uppehål!!Har jobbat som en tok å vart i stallet å tagit hand om hästarna!! =)

Har väl hänt rätt mkt dom senaste veckorna.....men inget jag orkar dra upp här..dom i min närhet vet nog allt ändå!!

Å så har jag hunnit vara i stallen en del!!Var hos Plutten i veckan å longerade å tömkörde honom å han var superfin!!!! =D Gick ruskigt bra!!!!!! =D Å så har jag hunnit vara till prinsessorna nga ggr!!Så roligt för nu ska nog Virre börja hänge med dit ut!!! =) Hinner ju fara lite oftare å fara dit nu eftersom hon har bil så det är skoj!!Å underlätta lite för Skrållan!! =)

Å så har det ju varit midsommar i helgen..eller kanske fortfarande...?
Jobbade hela torsdagen..11.30-20.00..sen hem å slöade..fredag(midsommarafton) jobbade jag 8.45-17.15..alltså både öppning å stängning!!Var skumt... :S Sen kom Virre å hämtade mig å så for vi till hennes pappa å var en stund å åt lite glass å jordgubbar!!Mmm..gott!! =) Sen for vi till prinsessorna å red på planen!! =) Jag red först klockan å hon var superfin!!!! =D sen fick virre ta över å rida en stund så hämtade jag pian å red henne en liten stund!!Fin men hon känns trött å stressar så mkt..så myste mest på med henne..sen tog vi en skritt-tur runt hagarna..vågar inte rida nå längre bort för i början av veckan så har det varit en björn i trakterna..hjäääälp!!!!!

Sen vart det hem å tog det lugnt..tidig kväll!!! Sen lördag så öppnade jag 10.45 å slutade 16.30 =) Skönt me ett kort pass när man haft långa pass!!! =) Sen cyklade jag hem å sen till mor å grillade fläskfilé å annat gott!!!! ÅÅHH så underbart gott det var!!!! =D Sen ringde Sara efter jag lämnat en kommentar på FB att jag var lite sugen på att hitta på ngt under kvällen..så åt maten å for sen hem å hoppade in i duschen å gjorde mig iordning å cyklade sen in till Sara i stan!! =) Satt där i ngn timme å sen prommade vi mot allstar å kollade läget men där var det dött!!!Gick sen ner till färjan å satte oss å surrade å bara chillade!!Skönt!! =)  Skumt en stund där..å överraskande!!Men ändå roligt!! =) Kanske jag inte är så farlig ändå!!?? :p Vi vart less rätt fort så vi drog därifrån vid halv 12..gick nog ut för tidigt.... :-/  Gick förbi en sväng på allstar igen men där var det fortfarande lika dött..så vi gick å käkade på max å sen cyklade jag hem å var hemma strax efter halv 1..skönt!!! =)

Vaknade vid 9 imorse av fåglarna som kvittrar..hmmm...... gick ut å la mig på balkongen i solen i lite över 1 timme..skönt!!!!!! =D =D =D Surrade med madde i telefon..hon å barnen for kl 06.00 imorse ner mot sthlm å sen ska dom vidare till Gotland till madde´s mamma! =) Ha så skoj vännen!!!Men saknar dig redan!!!Syns om en vecka!! =)

Sen blev det frukost å nu måste jag börja göra mig iordning för börjar jobba om 35 minuter... :( tar cykeln dit å det tar bara 11-12 minuter..

Men men..tänkte lägga upp lite bilder från dom senaste veckorna..så får se om jag ids göra det ikväll!! =)

Förhoppningsvis får jag mysa ikväll!!! ;) Hihi..intresseklubben anteckar!!! ;)

Men men..nu måste jag skynda!!Ha de bra!!!!!! =D

Lista

Kategori: Allmänt

Här kommer en lista jag hittade i en blogg jag läste!! =) Hoppas det är lugnt!! =)

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. ÄR DU SINGEL?
Jepp
2. ÄR DU LYCKLIG? Jo det tycker jag väl!! :)
3. ÄR DU UTTRÅKAD? Nää..ska ju snart åka å jobba...hmmm...
4. ÄR DU LEDSEN? Nej nej!
5. ÄR DU ITALIENARE? Inte direkt
6. ÄR DU COOL? haha..självklart!!! :p
7. ÄR DU FRÅN IRLAND? Nopp
8. ÄR DINA FÖRÄLDRAR FORTFARANDE GIFTA? Nej nej!!Tack å lov för det!!!!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET?
Jag vill göra det!!!
2. HAR DU NÅGON GÅNG BLIBIT SÅRAD? Tyvär... :(
3. HAR DU NÅGON GÅNG TÄNKT PÅ SAMMA KILLE FLERA GÅNGER UNDER SAMMA NATT? Mmmm...  :(
4. HAR DU GILLAT EN KILLE UTAN ATT TALA OM DET FÖR HONOM? Hihi..de har jag nog!! ;)
5. HAR DU KYSST NÅGON UNDER DET SENASTE 2 VECKORNA? Jepp ;)
6. HAR DU HAFT EN HEMLIG BEUNDRARE? Förhoppningsvis!! :)
7. ÄR DU KÄR? Nja..elller jag vet inte..men finns stora känslor inuti mig... :(
8. VILL DU GIFTA DIG? Om jag hittar "den rätte" så absolut!!!

TVÅ ALTERNATIV

1. BILDDAGBOKEN ELLER LUNARSTORM?
Öhh..använder inget av det..
2. HÅR ELLER ÖGON? Ögon men hår oxå!! =)
3. HUNDAR ELLER KATTER? Katter men gillar hundar oxå!
4. NÅGRA FÅ BÄSTA VÄNNER ELLER JÄTTE MÅNGA "VANLIGA" VÄNNER? Några få bästa vänner! =) Love You!!! =)
5. COCA COLA ELLER PEPSI? COLA!!!
6. UTEKVÄLL ELLER ROMANTISK UTEKVÄLL? Beror på vem den spenderas med!!
7. PENGAR ELLER LYCKA? Lycka
8. DAG ELLER NATT? Samma som på 6:an!! ;)
9. MSN ELLER MOBIL? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. BLIVIT PÅKOMMEN NÄR DU FÖRSÖKT SMITA HEMIFRÅN?
Säkert!! :p
2. BRUTIT NÅT? Jepp..en arm när ja var yngre
3. GJORT NÅGOT DU ÅNGRAT? många ggr!!
4. HOPPAT BUNGY JUMP? Nopp..
5. LJUGIT FÖR NGN DU TYCKER OM? Säkert... :(
6. ÄTIT EN HEL TÅRTA? Haha..inte de
7. GJORT BORT DIG OFFENTLIGT? Garanterat!!! :p
8. VILJAT BLI TILLSAMMANS MED DITT EX IGEN? Hmmm...nja..
9. GRÅTIT NÄR ETT HUSDJUR HAR DÖTT? OJA!!!!! :(
10. VELAT FÖRSVINNA? Många gånger!!!

SENASTE...

1. TELEFONSAMTALET DU GJORDE?
Madde
2. TELEFONSAMTALET DU FICK? Sara
3. PERSONEN DU VAR MED? Sara
4. ROLIGASTE GREJEN SOM HÄNT? Jaa..händer mkt roligt men kanske att Carro fick butikschef´s jobbet!!! =D
5. PERSONEN DU SMSADE? Mats
6. PERSONEN DU TÄNKTE PÅ? Micke........
7. DU SKREV TILL PÅ MYSPACE? Ööhh..??
8. DU KOMMENTERADE? Madde..för hon har farit söder ut!! Miss you already honey!!!!!
9. DU TILLBRINGADE NATTEN MED? Micke
10. DU KRAMADE? Mats

Dags att sova kanske??

Kategori: Allmänt

Klockan ringer ju halv 8 imorgon bitti..så det kanske är dags att bege sig mot sängen...??

Men iaf..dagen har ändå gått hyffsat snabbt..har varit en hel del folk på jobbet idag!! Men då går tiden snabbare så helt okey för min del..stängde KC idag..var inte direkt den bästa synen..var kaos i hela kundcenter!!Värre än vanligt!!! Så fick börja med att städa å fixa överallt!!!Lite less måste jag säga att jag är!!!Man skriver lappar å pratar me folk å alla tycker exakt likadant men ändå ser det lika ut!!!!!!!!!Förstår inte varför..för det underlättar så sjukt mkt om alla gör det dom ska!!!Nää..nu ska jag inte klaga nå mer.....

Kom sen hem iaf å tog mig 2 kvällsmackor..Gott!! =)

Sen dess har jag set på filmen "Eigth Below"..Den filmen är ju baserad på en sann historia!!Å tycker mkt om den filmen men den är sorglig!!Så har runnit nga tårar!! :(

Imorgon är det Sverige´s NationalDag!! =) Då har dom fixat på jobbet så alla ska ha på sig Sverige tröjor!!Skojigt..Hoppas bara att ALLA tar på sig som..för det är inte lika roligt om det är ngn som struntar i de..men det är de ju alltid..så vi får väl se vilka som står ut imorgon å kommer me röda tröjor!! :p

Har öppningen i kc imorgon å ska sen jobba till halv 5..sen vet jag inte va som händer..inte fest iaf!! Kanske ska hänga lite me Madde..men vi får se vad som händer!!Deras syster Emmy har nu ikväll kommit hem från Asien där hon varit nästan ett halvår!! =) Ska bli skoj å se henne!! =) Så dom ska väl säkert hitta på nå!!Men tror systrarna å kusinerna minus Madde skulle festa så får väl se va som händer.. =)

Men men..ska bege mig mot sängen nu!!

Go Natt

Kan inte sluta tänka på dig..... :( Eller vill inte!!!!! :(

Vårruset =)

Kategori: Allmänt

Var ju hos tandläkaren igår...sist jag var där så hade dom nå fel me datorerna så dom kan inte kolla röntgen bilderna å komma in på deras sidor som tandläkare behöver...och gissa vad...exakt samma idag..hahaha =)
Men hon gjorde iaf en undersökning å tog nga bilder..tror hon hade tänkt göra nå annat oxå men de kunde hon inte..ooppss...sorry!! :p

Sen blev det att jag for ut till Madde å deras föräldrar!Där va även Nina,Ida å Elin..satt å såg på MTV Movie Awards.. =)
Dom var ju hel nöjda med tanke på hur bra det gick för Twilligth filmen!!!Dom e helt galna i den!!!! =)

Sen for jag å Madde in till stan å kollade på lite saker å sen ut till teamet å köpte ett par "spring" byxor till mig!!Me like!! =)

Se var det bara hem å slänga i sig lite middag..å byta om till den rätta outfitten!! =)

Så var det för vårruset!! =D Mötte upp Emelie, Maggie, Jessica WH å Eija! Vi hade ju ett lag från Maxi! =)
Madde å Emelie gick i de första ledet å vi andra i de bakom!! Å jag tänkte att om dom som springer hela rundan gör det på ca 30 minuter så ska jag iaf klara 45-50 minuter!!Det var mitt mål!! =)

Började riktigt segt för det var så många som gick i "fel" led........lkite irriterande!!!!Men men..det var bara att ta sig förbi alla..tänkte först hålla jämna steg med dom andra men kände att det gick inte..så jag drog ifrån å sen gick det bara av farten!!!

Är så ruskigt nöjd!!! Tror jag sprang nästan 4 km å hela banan å den är ju 5 km!! =D Å tiden slutade på 33.45 men så drar man bort 3 minuter eftersom det va de vi väntade på att få starta!!!Så ca 30½ minut!!!! Riktigt nöjd är jag!!! =)
Å knäna kände jag inte av någonting undet hela loppet!!! =D Wiiee =) Å det bästa/värsta av allt var nog att jag kände mig inte alls helt slut efteråt..men benen ville inte rikigt..tog nog ut mig lite för tidigt..men men..bättre lycka nästa gång!! =)

Sen efteråt så fick varje lag en fika påse..så vi satte oss å fika när alla kommit i mål!!Mysigt å gott men blåste nå otroligt!!
Så vi blev inte så länge..

Sen hemmåt å in i en varm dusch!!!Mkt skönt!!Blev sängen rätt tidigt! =) Somnade som en stock!!

Vaknade vid 7 första gång å sen vid 9 men orkade inte gå upp så vid halv elva drog jag mig upp... :p
Kokade havregrynsgröt å 2 ägg..Å åt de tillsammans me ett glas proviva!! =) Mkt gott!!!

Nu är det dags att göra sig ordning för jobbet!!Tänkte handla lite innan jag börjar oxå.
Jobbar nu 5 långa dagar på raken...hmmm...men men..bara att bita ihop!!

Men men..nu måste jag kila!!! =)

BYE

hej. . .

Kategori: Allmänt

har som inte haft nå å skriva...vill inte bara skriva massa dystra saker..fast har varit ganska dystert dom senaste dagarna...

Har varit ledig 3 dgr me idag..mkt skönt!!!Behövde det!!Måndagen på jobbet var verkligen inte rolig!!!Men tack tjejer för allt stöd!!! =)

M ringde i tisdags...skönt å prata med honom!!Men saknar!!!!!

Sen har jag bara varit hemma å tagit de lugnt..promenerat en massa..å så va jag å mammi å lämna in cyklarna..

Har inte haft lust att fara till stallet heller..jag vet att dom behöver min hjälp men har verkligen inte lust eller ork!!! Det känns tungt oxå med tanke på att stallet  brukar vara det stället jag rymmer till så fort det är jobbigt...för där försvinner alla problem..men det är inte samma sak längre...vet inte va jag ska göra!!!Visst..det är väl roligt när jag väl är där...men...

Sen på kvällarna så är det nog värst..jag har aldrig haft problem med att vara själv på kvällarna å annars!!!Tycker det är skönt..men nu är det inte så längre!!!Kvällarna är hemska..känner mig så fruktansvärt ensam...varför är det så nu???Kan ngn svara på det????

Men men..nu ska jag sluta sitta här å deppa..för det hjälper inte..

Men igår blev det grillning hos mamma!!!Ruskigt gott!!! =)

Sov ut länge imorse.. =) Gjorde mig en macka å så for jag ut å joggade lite vid vattnet!!me mina nya joggingskor!!Gick mkt bra!!men det blåste nå otroligt mkt..men var bara ute i ca 25 minuter..skulle bara prov springa i skorna å så ikväll ska vi ju vara me i VårRuset!! =) Ska vara med i gruppen "Lunka"..där varvar man raska prommisar me joggning..de känns som de kan passa mig!! =)

Men nu måste jag börja göra mig klar för ska åka in till stan å gå till tandläkaren..HATAR att gå dit!!Men idag tror jag dom bara skulle gör nå undersökning å nå annat så hoppas jag klarar det!!!Sen ska jag förhoppninsvis möta upp Madde så ska vi gå en runda på stan å kanske ta en fika..sen bär det hemmåt å göra sig iordning för vårruset!!

Men men

Tjao



Miss.....

Kategori: Allmänt

I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

Remember the good times that we had?
I let them slip away from us when things got bad
How clearly I first saw you smilin' in the sun
Wanna feel your warmth upon me, I wanna be the one

I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

I'm so tired but I can't sleep
Standin' on the edge of something much too deep
It's funny how we feel so much but we cannot say a word
We are screaming inside, but we can't be heard

But I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

I'm so afraid to love you, but more afraid to lose
Clinging to a past that doesn't let me choose
Once there was a darkness, deep and endless night
You gave me everything you had, oh you gave me light

And I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories

And I will remember you
Will you remember me?
Don't let your life pass you by
Weep not for the memories
Weep not for the memories




And now you´r not mine anymore..... :(

Helgen. . . . . .

Kategori: Allmänt

Jaa..man kan då verkligen säga att den här helgen har varit skum!!!!!


Men helgen började med stalljour!!Gick mkt bra! Tycker som att vi är snabba men tiden drar som iväg ändå..hmm..skumt!! När vi var klara med morgonen så skjutsade Johan hem mig..så var det bara att kasta sig in i duschen å sen fara å jobba..kom lite sent..stressade som en galning me tanke på att vi ändå skulle vara nga kort på jobbet..kom dit helt död å ser att det står 4 st i sj.sc.....lite less att jag hade stressat så när det var lugnt!!! Men jag var mestadels i KC för det var ju där som jag behövdes..å där var det bra me folk hela tiden..eftersom det var elitloppshelgen å allt!!! Men tiden gick ganska snabbt..sen får jag hem å gjorde mig iordning..


Å strax efter klockan 19 så kom Emma å hämtade mig så for vi till Frida å fixade resterande..


Hade en super kväll!!Gick ju lite pengar dock men tycker jag förtjänade det!!Speciellt nu i efterhand!!! :( Middag var super god!!Men lite lite mat tycker jag!!! =/ Sen festade vi hela natten lång!!Mkt skoj!!Var jätte mkt folk som man kände!!! Så det var roligt..var hemma vid 4 ngn..


Vaknade redan vid 9 på morgon av att mobben plingade..låg å messade ett tag å försökte sen somna om men det gick inte så gick upp å la mig på balkongen!!!Bakis!!!!! :-/ Men skönt!!

Satt sen mest framför tv:n å datorn å bara slöade..tog mig sen en härlig prommis till konsum å inhandlade lite gott!! Å massa surr i telefon blev det oxå!!


Sen ringde Mamma. . . .  å sa att Tusse blir bara sämre å sämre nu.. :´(


Tusse är min/familjens katt..Vi hade hans Mamma så var med när han föddes på mammas 30 års fest!! :p

Å efter 2 veckor så blev deras mamma påkörd..var super jobbigt!!! :( Så då var vi tvugna att mata dom med nappflaska!!!Helt underbart sött!!Jag var 7 år å det känns som att det var igår jag satt där i deras inhägnad å matade dom!!Tusse & Tussan!! =) Sen har Tusse följt me oss överallt!!!Tussan försvann tyvär när vi flyttade upp hit.. :( Men tusse har varit med hela vägen!!Han är ju bara ett år yngre än Daniel(lillebror) å han e ju äldre än Mickis(lillsyrran).


Men det senaste året har hal bara blivit sämre å sämre..han fyller ju dock 18 på lördag så han har ju varit me väldigt länge!!! =) Å jag tackar så otroligt mkt för den tiden!!ÄLSKAR DEN KATTEN NÅ SJUKT MKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kan inte förstå att den är dags nu...har redan grinat floder..Så vi skulle ha farit me honom på onsdag men det passade inte då så det blir nog nästa vecka!!Så han kommer få hinna bli 18 år!! =) Sen kommer jag & Mamma att fara me honom!!!!!Hade verkligen behövt dig Carro!!!!Du vet hur det är!!!När jag var med dig när din älskade Mysen var tvugen att lämna oss!!!!!Men du bor ju 140 mil bort så blir svårt!!


Sen kom nästa slag...som jag dock väntat mig...men nu vet jag iaf hur det är!!!Skönt men tycker så sjukt mkt om honom så kommer ta ett bra tag att komma tillbaka..ska prata ikväll... :(


Men nu måste jag börja göra mig klar för jobbet..tänkte promma men får se om jag hinner!!


Lägger in lite bilder på min älskade Tusse-1991-06-06 - 2009-06-? :(


                 

ÄLSKAR DIG TUSSE NIELSEN!!!!!!KOMMER ALLTID KOMMA IHÅG DIG SOM DEN UNDERBARA VÄN DU ÄR!!DU HAR GJORT MITT LIV SÅ MKT BÄTTRE!!!!!