Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

It's amazing what you can hide, just by putting on a smile!

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag ska börja skriva igen..men denna gång är det för mig själv..
Jag ska skriva ner vad jag tänker och tycker eftersom jag är så dålig på att få ut det till andra!Därför har jag bloggen lösenordskyddad!För det finns ganska mycket som jag inte vill att folk ska veta!Och inte alla får tillgång till den..så får du det så är du en av dom få!

Idag är det den 28/1-11..tänk att det har gått över ett halvår sen Sofia dog!Sen hon tog sitt liv..Jag skriver om det men har inte helt fattat det ännu..

Helgen som var var nog den tyngsta i mitt liv!Det fick nga RIKTIGA vänner erfara och jag råkade skrämma en!Jag är jätte ledsen för det men för mig var det som en liten bekräftelse på att det finns kanske dom som bryr sig om mig...

Vet inte hur jag ska börja..så därför börjar jag bara och skriver som det är!!En god vän sa till mig att jag ska säga hur allt är när dom frågar!Istället för att..Jo men allt är bara bra!Hur är det själv!!Så nu kommer det....

JAG MÅR SKIT!!Känns som hela min värld håller på att rasa samman!Vet inte hur jag ska ta mig upp ur detta djupa hål.. Känner mig riktigt nere och har grymt svårt för att känna mig glad!Inget gör mig glad längre!Har tappat all motivation för ngt..Jag skulle göra nästan vad som helst för att känna mig glad igen!För det är inte roligt att må så här!Det är inte roligt för folk i min omgivning heller..På jobbet tycker dom bara att jag är sur å grinig!För Jessica är ju alltid så jävla glad och pratig och så fort jag drar mig undan och är tyst..och bara gör mitt jobb så går dom till chefen och säger att jag är sur över ngt!Kan ni sköta era egna jävla bekymmer!!Jag behöver inte alltid vara glad!Och nu är jag inte det så TA DET och lämna mig ifred!!

Nu finns det dom som kommer tycka jag gnäller en massa och så men det skiter jag i!Detta är min blogg och jag tänker för en gångs skull skriva vad jag känner och inte vad jag borde känna eller hur allt borde vara!För lets wake upp and face the real life!Because this is not it!This is just some fake version of what it could have been!

Sen Sofia dog har allt varit väldigt tugnt!Vi hade så många planer på vad vi skulle göra i framtiden!Det skulle alltid vara hon och jag!Men nu är det bara jag kvar och det är jobbigt!Det är så sjukt jävla jobbigt!Vill bara göra om dom sista dagarna och berätta hur mycket jag älskar henne och behöver henne!Och ge henne massa kramar istället för sen snabbaste kramen i världshistorien pga att bussen var tidig!Varför lyssnade jag inte på dig när du sa att vi kanske skulle göra oss klara för att den kan nog komma snart!Men nej..det är ju länge kvar...

Tänk om..Tänk om jag hade förstått hur illa det verkligen var!För det gjorde jag inte!Trodde inte att Sofia mådde så dåligt som hon gjorde!För sånt händer ju alla andra men inte henne!

Så dom här 6 månaderna har varit riktigt tunga och blir bara tyngre och tyngre känns det som!Jag bara önskar att dom få saker jag vill ska hända inom dom närmsta månaderna händer!
Den första är att jag flyttar till Stockholm till sommarn!Jag ska flytta hem igen!Och jag ska börja om!Börja ett nytt liv!Bara allt går som jag vill..fick dock ett nedslag igår kväll när jag fick reda på att en tänkbar lgh som jag skulle få hyra inte längre blir ledig!Men jag hittar en annan!För jag ska flytta!!Har berättat för min mini chef på jobbet att jag ska flytta!Så innan semestern så är jag där jag ska vara!Jag och mina prinsar ska börja om!Tror det kommer bli bra för mig!Jag behöver en ny start!

Det andra är jag ska och en god vän ska iväg på en resa!Där en dröm kommer gå i uppfyllelse!

Anledning till att jag fortfarande står på benen är enbart en 18-årings tjänst!Hade det inte varit för henne så vet jag inte psykiskt vart jag hade varit idag!Visst..jag mår inte alls bra men jag står på benen och jag tar mig igenom dagen!

Allt det är tack vara Miss DEMI LOVATO!!  Hade inte hon kommit in i mitt liv när hon gjorde så vet jag inte hur det hade slutat! Jag känner henne inte och har aldrig träffat henne men igenom hennes musik,hennes personlighet hennes kämpande genom livet!Vi har så grymt mycket genemsamt!Och det är skumt med tanke på hur ung hon är!!Men som sagt!!Utan henne så vet jag inte hur mitt liv hade sett ut idag!Och i veckan så hände en så grym sak..jag tror inte jag riktigt har förstått det!Miss Demi Lovato vet vem jag är nu och hon har läst ett personligt brev jag skrivit till henne!!Tänker inte säga hur,var och när för jag lovade henne att inte gå ut med det!Men mina tårar byttes ut mot glädje och skratt för en kort stund!!Och när jag tänker på det så ler jag!Och det är på riktigt!Inte fejkat!! =D Ni är nga få som vet vad som har hänt!Och ni är nästan gladare än vad jag själv är!!Kanske för att jag inte riktigt förstått det ännu!Men det är så sjukt roligt!! =D

Den här låten betyder så otroligt mycket för mig!Det är som att det är jag själv som har skrivit den!
Tänkte att jag lägger upp ett live framträdande av låten för det blir ärligare då!Det är lite mer än 2 år sen hon gjorde detta framträdande!Men hon är såååå jäkla grym!!Tänk att hon bara var 16 år då!! :)





   

Jag har den här tjejjen att tacka för så mycket!Och förhoppningsvis får jag göra det in real life oxå om inte alltför lång tid! <3

Skrev detta på dagen innan jag börja jobba och är nu hemma efter jobbet..så orkar inte skriva nå mer!

/J