Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Jaa...

Kategori: Allmänt

Orkar inte skriva så mkt..har varit en lång dag på jobbet..Ganska så mkt folk..Bytte till mig så jag fick ta kc istället för kassan!!skönt att slippa!!!!Var ganska lugnt på kvällen å väntade på att Idol skulle börja som jag brukar halvkika på när man jobbar å det är lugnt!! men när jag ska byta kanal så visade de sig att vi har bara 1 numer..Lite less vart jag...Speciellt när det var så lugnt å allt som behövdes göra redan var gjort så vart de ännu lugnare...

Sen var det bara hem efter stängning å göra sig lite mat..Har nu suttit vid datorn å tv:n efter de..men nu ska jag börja dra mig mot sängen!!Imorgon är det jobb 10.30-18.30!

Go Natt

Då var det dags igen...

Kategori: Allmänt


... för jobb heeela helgen lång..

Har varit helt underbar att vara ledig i 2 dagar!! =) Men hade behövt vara ledig i ngn dag till..men men..

Kom i säng alldeles för sent igår..hade planerat att sova innan 12 men det blev snarare 2 timmar senare.
Så vaknade först innan halv tio å tänkte kliva upp å sen helt plötsligt var klockan nästan elva..oopps.. :p

Så upp å gjorde go frukost!! =) Varm Oboy å ost-mackor! =) Mkt gott!

Me nu måste jag börja göra mig klar för bussen går om ca 23 minuter.

Bye bye =)

Go Kväll =)

Kategori: Allmänt


Sorry..men fick inte tag på dom bilder jag tänkte lägga in..men tror jag kanske fick 1!! =)
Ska oxå höra me Elli om hon får upp nga utav dom filmerna som togs igår..För hon filmade mig å Plutten när vi hoppa!! =) Å sen om man kanske kan få in dom här!! =)

Idag så ha jag först varit en sväng me Veronica på stan å sen tog vi en fika/lunch på Mat&Prat!! :) Satt å surra en massa!!Var mkt skoj!!Var länge sen vi har hunnit ses!!Sen for jag hem å slöade ett tag innan jag började röja upp i hela lgh!!

Så nu rä det sååå snyggt å prydligt!! =) Har även gjort god middag!Fiskpinnar med potatis å god sås! =) Mkt mumsigt!!Har nu mat till jobbet för hela helgen så det känns skönt!! :)

Å chefen ringde oxå så fick jag ett extra pass!!Mkt bra!!För jag behöver verkligen pengar!!!

Nu ligger jag bara att slöar i soffan å surrar en del på msn å fb!! =) SÅ underbart att ha min dator igång igen!!! =)

Men men..nu ska jag surra vidare å sen blir det sängen...
Jobbar heela helgen.. 13-21 fre å sön å 10.30-18.30 på lördagen!

Men men..hörs en annan gång!! =)

PUSS =)


Tillbaks!! =)

Kategori: Allmänt

Nu kanske man kan komma igång igen me bloggandet!! =)

Har inte haft ngn fungerande dator sen nästan 4 månader tillbaka men nu är min dator fixad så nu slipper jag fara hem till mamma varje gång jag behöver låna internet..

Men har hänt ganska mkt sen sist..Men orkar inte riktigt skriva allt..

Men det braigaste är väl att det går så himla bra med Plutten!!!! =) Har debuterat på lokal tävling på lrk!!!Lördagen fick jag inte igång honom ordentligt så det gick väääldigt segt..men vi tog oss runt banan!! =) Å på söndagen var han super fin!!!! =) Var en helt annan häst!! =) Så vi tog oss runt nolla å fick en rosett med oss!! =) Kommer knappt ihåg nå från den banan..hur jag red eller hur vi vägarna å allt de andra gick..har ju fått höra från Elli men jag har minnes lucka där..haha :p Å sen att han skötte sig som en rutinerad tävlingshäst när det gäller allt runt omkring banan å transporten!! =) Vi(Jag & Elli) var super nöjda me honom å hur han har skött sig hela helgen!!! =)

Sen det tråkiga är väl att pian har flyttat från sävvä å ner till Elin i Ekerö, Sthlm..Hon har det jätte bra där nere!!Å har kontakt me den nya ägaren å hon är jätte mysig å jätte duktig att rida!!Hon passar verkligen Pin så de va jätte skoj!! =) Men det känns jobbigt att åka ut till sävvä å hon inte är där..har som tappat lite lust!!Visst..Klockan å Emma e helt underbara dom oxå!Men det var "jag å Pian"!!Så det känns tungt!!!

Sen har det varit mkt jobb å annat..lite festande men inte mkt..var ut i lördags å hade skitskoj!!!Bästa kvällen på mkt länge!!behövdes!!! =D

Å idag har jag & Elli varit med Plutten till lrk å hopptränat!! =) Fina hästen!!! =) Hoppade trippel å mur å 2-kombination å sen 3 glp.språng å räcke!! =) Han hoppade jätte bra å hade ordentlig galopp å var inte alls så seg som han var för nga månader sen!!!Han har verkligen mognat sen han flytta från lrk!!! =)
Har aldrig hoppat högre än ca 1 meter tidigare på honom för har känt att jag inte velat de när jag inte har haft den galopp som behövs för lite högre höjder!!Men idag hoppade vi en linje på 3 glp.språng me räcke till oxer där räcket låg på 1.10 å oxer strax över!!Å han hoppat som en gud!!!Å jag red väldigt bra å bötjade inte plocka eller nå i honom!!Så lite stolt är jag!! =) Men det är så lätt på honom!!!Han gör det så lätt för mig!!Så mkt nöjd ryttare!!! =) =) =)

Sen for jag hem å duschade å for till mamma å åt mkt god mat å så fixade vi min dator!! =)

Imorgon ska jag bara chilla..men lär bli att städa mest hela dagen!!men ska ta en paus vid lunch å fara in till stan å träffa Veronica å så ska vi ta en fika eller lunch å bara surra en massa!!Ska bli skoj för var väldigt länge sen vi träffats!!! =)

Men men..Ska nog ta å se lite på One Three Hill..Har beställt å fått hem första säsongen igår så ska börja från scratch å se allt igen!! =)

 Men men..ha en trevlig kväll så ska jag försöka komma ihåg att skriva imorgon igen!!!

PUss & Kram

P.s. Ska se om jag hittar lite bilder från tävlingen å annat så lägger in dom senare!! =)