Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Sjukling

Kategori: Allmänt

Japp..de e jag de..eller e på bättringsvägen nu!

Gick till jobbet igrå morse efter knappt nga timmars sömn å kände mig riktigt risig..men eftersom jag skulle öppna så kunde jag inte ringa å sjukanmäla mig..så åkte till jobbet å gjorde allt å öppnande upp..försökte verkligen för att jag skulle kunna jobba klart hela dagen men kände ganska snabbt att de inte gick..väntade tills Eija kom kl 10 å lämnade över telefonen till henne!

Väl hemma parkerade jag mig i soffan me hälstabletter,närrpray,näsdukar å vatten!Låg där till ca 18 då jag for in till stan å hyrde nga filmer å köpte med mig lite mat hem.Kvällen blev i fortsatt soffläge! :P

Ställde klockan tidigt å bestämde mig för att jag skulle vara hemma idag oxå från jobbet så jag är friskare till helgen..är för mkt pengar man går miste om om man e sjuk på helgerna!!Och visste att LG skulle komma in å jobba om jag inte kunde!Så så fick det bli!

For sen vid lunchtid in till stan och mötte upp Linda.Sen åkte vi ut till Kallax..Då det var dags för att säga Hej Då till Cissi och Gisela.Köpte varsitt litet halsband till dom som en liten minnes sak..så dom inte glömmer mig... :S
Dom blev väldigt glada över dom..å så kom tårarna!!Kändes väldigt tungt att säga hej då åt dom..med tanke på att sofia har lämnat mig så kändes de lite så..även fast jag vet att CC å G lever i allra högsta grad!! :D Men det var ändå väldigt tungt!!Dom betyder så oerhört mycket för mig!!!MISS YOU SOOOOOO!!!

Men nu är det dags för dom att leva livet i Kanada!!Jag är lite avis på dom!!Jag vill som oxå göra nå sånt roligt!! :)
Men vem vet..kanske tar mig en liten resa dit..har ju kusiner och en faster i Kanada så men ska aldrig säga aldrig!! :)

Sen for jag hem å parkerade mig i soffan igen!Sen på kvällskvisten blev det att ta mig en prommis till preem å skicka tillbaks mobiltelefonen jag fick hem för nga veckor sen..Och då fick jag ett litet styrkebesked oxå att jag e på bättrningsvägen!!För när jag var inne i stan en snabbis igår var jag helt död..så det kändes bra! :)

Sen har jag bara myst på med mina prinsar! :)

Å tänkte nu dra mig mot sängen och få mig ordentlig sömn innan klockan ringer halv 7 imorgon bitti för jobb!

Men lovade lite bilder så slänger ihop ett plock..

Ciao.......... <3



               Han hade precis gjort en ordentlig rullning efter vi varit ute å ridit å han fått sig en dusch!Perfekt höstdag!! :)             Tårta hemma hos mig på min födelsedag med mina underbara vänner! :)              




Vi var hemma hos Maggie och hade en supertrevlig kväll med mkt skratt å goa vänner :)                 Nyåret 09/10!!Vart inte alls som vi tännt de kanske mn ojoj vilken kväll vi hade!!!! :) LOVE YOU BOTH SO MUTCH!! <3              




Världens underbaraste lite tjej!! :)                 Underbara vän!!!!Love you! <3



Det var en liten kompott av de som hänt den sista tiden..Nu blir det sängen!! :) Go Natt <3




Friends....

Kategori: Allmänt


Har ikväll varit med mina älskade vänner hos Maggie ute i Börjeslandet å haft en underbar kväll!!Vi lagade tacos tillsammans :) Vart riktigt gott!! :) Mycket surrandet å även lite spelande! Vilka tävlingsmänniskor vi är allihopa!! :P

Den stora anledningen till att vi hade den här kvällen var att 2 av mina absolut närmsta vänner ska flytta till Kanada på fredag..planen är att dom ska vara där ett helt år!Är så glad för dom..att dom ska åka iväg på ett stort äventyr!! :) Men kommer sakna dom så enormt mycket!!!!!Båda 2 har verkligen funnits där för mig under den svåra tiden jag haft!Och för det har jag så mycket att tacka för!Kommer kännas väldigt tomt utan dom både på jobbet och utanför!Men tiden går fort så snart får jag se dom igen!! :)

Men nu är det nog bäst att jag beger mig mot sängen..klockan ringer 06.15..börjar sen jobba halv 8 å jobbar till 16.30..lång dag!Kommer väl heller inte vara så mkt folk med tanke på att det är dagen före löning!!Å det märks defenitivt på mitt konto!! :P Tror jag har ca 30 kronor kvar..haha :P

Tog en massa bilder idag och ska försöka komma ihåg att ladda upp lite imorgon efter jobbet!! :)

Men nu blir det sängen!!Go natt! :)


PUSS <3

Tänker på dig vännen!! <3 Miss you sooooo....

Länge sedan...

Kategori: Allmänt


Har inte haft ork att skriva här den sista tiden...

Då jag bestämde mig för att ta tag i bloggskrivandet igen var den 21/7-10..Jag var glad och det kändes bra att börja jobba igen..men den kvällen så hände det som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva..

10-07-21 så bestämde sig min bästa och längsta vän.. Sofia Lindh för att hon inte orkade leva längre...
20 årig vänskap som systrar,bästa kompisar..allt!

Men nu finns du inte längre..och jag vet inte va jag ska göra..

Igår var det 2 månader sedan du bestämde dig för att lämna oss..2 månader av sorg och ensamhet!Att inte kunna ringa dig..inte kunna prata med dig om allt vi bestämt oss för att göra..

FAN VAD JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!! <3

Vet inte hur jag ska orka ta tag i allt..allt är så jobbigt!Så orkar inte tänka på det!Orkar inte vara ledsen nå mer..så då trycker jag bort de..låtsas som att inget har hänt.Men det har ju hänt nånting..nånting som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva..Inger din mamma och dina store systrar Sabina och Sandra vill att jag ska ringa och prata med dom!Men jag klarar det inte..för då blir ju allt verklighet!Och det vet jag inte om jag klarar! :(

Men jag är så glad att jag fick dom där sista dagarna med dig i början av Juli!!Du orkade inte göra så mkt men det vi gjorde var speciellt!Vi pratade mycket om allt!

Tanken var ju inte ens att jag skulle träffa dig mer en kanske en fika på stan..men eftersom allt blev ändrat bara dagen innan jag skulle åka ner till Stockholm..så fick vi den tiden tillsammans.Och innan jag åkte ner visste jag ingenting..visste inte alls hur du mådde!!Kände mig inte alls som en bra kompis när jag inte visste nånting..men jag tvingade ur dig allt och jag visste inte alls vad jag skulle säga..men jag försökte finnas där för dig!Jag hoppas det hjälpte lite iaf..

Å min tanke..tänk om mina planer inte hade blivit ändrade..då hade jag aldrig fått reda på allt om dig som jag inte visste...då hade jag bara fått de där samtalet den 22/7-10 kl 08.25..din syster Sandra ringde.. Hörde inte först att det var hon..men sen sa hon: Hon lyckades igår..Sofia lyckades igår..Hon lever inte längre...Då brast allt!Kommer inte ihåg så mkt av den närmsta timmen förutom att jag kände en så stor sorg som jag aldrig känt tidigare.Skulle åka å jobba men det fick jag inte..jag ville åka å jobba för då skulle jag kanske kunna tänka på ngt annat..men jag fick inte..fick inte jobba dagen efter heller..även fast jag försökte..men Jenny sa nej!

Sen kom dagen för begravingen.. 12/8-2010.. Kollade på vädret kvällen innan och det skulle vara dåligt väder!Skulle även regna.Men alltmer dagen gick så blev det strålande solsken! Mamma var med.För jag skulle aldrig ha orkat åka ner å gå på begravningen själv så min underbara mamma följde med!Även en gammal vän som jag inte träffat på över 10 år följde med!Kim kände också Sofia!Dom tränade och tävlade mkt tillsammans..

Så vi mötte upp henne i Norrtälje..körde ut till Länna kyrka!En väldigt vacker kyrka!!Klev ut ur bilen och kände hur verkligheten smög sig fram och jag bara skakade..men försökte hålla mig lugn.Sen gick vi in i kyrkan..vi satte oss nästan längst fram på vänster sida.Din närmsta släkt satt på högersida..Begravningen var väldigt fin..kommer ihåg att jag fick lite svar på nga frågor jag undrat men allt är ganska suddigt så kommer inte ihåg dom nå mer..

Sen gick vi ner till platsen där du skall fortsätta din vila..väldigt fin plats precis vid vattnet.Vi kastade ner blommor på kistan och sa våra sista farväl.Sen var det minneslund..många tårar och många kramar med din familj.Det kändes väldigt bra där..fick många fina ord från din familj som jag aldrig kommer att glömma!Dom har som även varit min familj under alla dom här åren!

Saknar dig så grymt mycket men hoppas verkligen du känner ro nu!Att du får träffa Oxford igen och att ni får galoppera på dom evigt gröna ängarna!

VILA I FRID SOFIA LINDH! *1985-05-11* - *2010-07-21*.

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!!

 











ÄLSKAR DIG MIN VÄN <3