Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Freeedag...

Kategori: Allmänt

Japp.. å då var det dax för veckans andra jobb dag!!Ganska så skönt faktiskt!!Behövde verkligen vara ledig å ta de lugnt ett tag efter allt jobb som de har varit dom sista veckorna!! =)

Har sovit riktigt härligt i natt!!! =D Så skönt att vakna upp utvilad å me solen i ögonen!! =)

Nu blir det att äta lite frukost å göra sig klar för jobb!!Tänkte att jag skulle promenera dit idag i de härliga vädret!! =)

Men men..

Ciao 

Inte länge kvar nu!! =)

Kategori: Allmänt


Längtar så till helgen!! =)

Å nu är det bara fredagen kvar som ändå är fullbokad å sen är helgen här!! =)

Fredagen består av träning först å sen blir det jobb 13-21.15.

Lördagen består stall! =) Ska träna för Gurdun Orava!! =) ska bli spännande!! =) Vet inte riktigt vilken tid jag ska träna..men ngn gång under dagen..sen efter det så blir det hem å duscha å göra sig klar för kvällen!! =) Då blir det att fira Gisela som fyller år!!Dom ska äta på Allstar å festa på!!Men för mig blir det bara att ta ngt lätt å sen låta dom festa på medans jag far hem å sover!! =) 

Söndag blir det tävling!! =) Då ska jag å Plutten tävla 0.95. =) För unghästar! =) Blir hans andra stora tävling i livet!! =) Å första för i år!! =) Ska bli såå roligt!!! =) Han e en sådan stjärna på tävlingsplatsen!!Som att han har gjort det hela sitt liv!!! =) 
 
Har idag varit på stan me Cissi å Linda å letat presenter till en väldigt go tjej!! =) Hittade de vi ville ha!! =) Så vi ör nöjda med de!! =) Sen blev det både en lunch å en fika!! =) Var å käka på de nya stället Subway! =) Var helt okey!!Inte super men okey! =)

Sen for jag hem å chillade lite å sen mamma kom å så installerade vi ett nytt virus program på min dator! =) Så nu är den helt skyddat igen!! =)

Sen har jag tvättat nästan hela kvällen!! =) Skönt!!! Nu är det gjort!!Var även över till mamma å hämtade lite mat till helgen när den kommer vara väldigt fullspäckad så då är det bra att ha mat att bara värma på!!Jag har världens bästa mamma!!!!! =D =D

Ser nu på Criminal Minds!! =) Love That show!!! =)

Sen blir det bädda klart sängen å göra sig klar för sängen!! =) Sen surra lite i telefon å så en tidig kväll!! =)

Men men..nu blir det sängen!!Får väl se hur mkt jag hinner uppdatera bloggen i helgen men förhoppningsvis så kommer det komma upp en film när jag å Plutten tävlar!! =) För Veronika skulle filma!! =)

Puss å Go Natt!! =)

trööööött...

Kategori: Allmänt


Jaa...har inte hänt så mkt sista tiden...Jobbar å jobbat å jobbat..

å i lördags var jag hemma hos Madde å hade en super mysig å lugn kväll!!Vi har som alltid skoj!! =) Såg film å lite melodifestival å lekte lite frisörer!! =) Jag färgade Madde´s hår..2 ggr!!  =) Å de gick riktigt bra!! =) Hon vart nöjd å jag med!Sen klippte hon min lugg!! =) Super!! =)

Sen var det mer jobb!!

Idag har jag varit ledig å är ledig nu fram tills fredag klockan 13!!Å de är så skönt!!Behöver de verkligen!! =)

Har varit i stallet på fm å ridit Plutten!Vi skuttade lite på planen!Å om man utgår från hur hästen skötte sig så var det som vanligt!!han är alltid lika duktig!! =) Å jag fick en del att tänka på men det kändes ändå bra!!Å nu längtar jag till helgen då det på lördag blir träning för Gurdrun Orava från Stockholm!! =) Ska bli spännande!! =) Har aldrig tränat för henne!Elli har tränat för henne 2 ggr å är nöjd!! =) Så vi får se i helgen hur det går!! =)

Å på söndag blir det tävling på LRK!!Ska rida 0.95!! =) Börjar lugnt me en klass! =) Det kommer mer tävlingar så vi har ingen brådska!! =) Har idag varit på Häst & Fritid å inhandlat dom obligatoriska bakskydden till Plutten..
Ruskigt onödigt tycker jag..men men...deras lagar måste vi ju följa så de var bara att inhandla dom!!Hittade även en kavaj!! =) Funderar på att köpa den!! Ska gå dit imorgon eller torsdag å kolla igen!! =)

Men nu blir det att se tv å bara ta de lugnt resten av kvällen..

Hoppas det är bra med alla!! =) Å för er som ska tävla i helgen...Lycka Till!!



Skänker även en varm hälsning till en kollega å hans närmaste!!


.....

Kategori: Allmänt


Då var det dags för sängen...

Har jobbat till kvart över 9 å gick sen över till mamma å hämtade hennes busskort till imorgon!
Sen hem å ätit 2 mackor å suttit vid datorn å bara tagit de lugnt!!

Men nu blir det sängen för ska upp före klockan 8 imorgon bitti så är det dags för jobb 8.45-17.30...Lång dag!!Men sen blir det en mysig å lugn kväll!!Kanske man ska ta å supa till med en hel Baccardi Breezer som är kvar hos Madde..om nu inte Andreas druckit upp den.. ;)

Men men..nu blir det sängen!!Ska se om jag kommer ihåg att ta me kameran till Madde imorgon så kanske lite foton tas på lite för å efter bilder... ;) Mer får ni veta imorgon!! ;) :P


PUSS! =)

Hej igen..

Kategori: Allmänt

Är det ngn som är duktig på att göra om bloggar??Skulle vilja ha nå annorlunda!! =)

Så hojta gärna till om ni känner för att göra om den!!

Kram!

Sorry...

Kategori: Allmänt

Va ledig igår å ändå kom jag aldrig ihåg att skriva..eller jag kom ihåg men hade inte lust!! Så jag skriver när jag har lust!! =)

Men igår då..Sov en mkt härlig sömn!! =) Vaknade å satt vid datorn en sväng sen satte jag igång me städningen..

slängde massa skräp..hade hur mkt skräp som helst..förstår inte varför jag sparar på det så länge..men igår gjorde jag på ett nytt sätt..istället för att stå i de kalla rummet å sortera allt så fixade jag de hemma i vardera påsar!! =) Så då var det bara att gå ner slänga de!! =) Å fort gick de!! Haha...å vem ville läsa om de då..men nu får ni de iaf!! :P hehe =)

Höll på med städningen i många timmar!! =) Skulle egentligen ha farit till Veronika å hängt där men orkade inte så det får bli nästa vecka!Kände att jag inte orkade stressa runt när man för en gångs skull e ledig!!Ska nu jobba långa dagar hela helgen!! Så resten av dagen var jag bara hemma å tog det lugnt å myste me mina prinsar!! =) Dom är helt underbara!! =) Va skulle jag göra utan dom.....? Hampus ligger alldeles intill mig vid benen..å Oscar ligger på överkanten av soffan vid huvudet!! =) Dom är ju för söta!! =) Hampus ligger å skruvar på sig å myser till fullo!! =) Så sööööt!! =)

Sen gjorde jag middag.. Köttfärsås med fullkorn´s taggliatelle(??)!! =) Första gången jag gjorde det själv!!Vart riktigt nöjd ändå!! =D =D Så det blir lunchen idag!! =)

Hade tänkt att promma till jobbet idag men hade inte orken av de så de får bli bussen idag! Så jobb 13-21.15..tror det är kundcenter som gäller!Å Madde som 903!! =) Kan ju inte bli bättre!! =) Sen imorgon jobbar jag 8.45-17.30..Efter det blir det handling å hem till Madde så ska vi göra nå god mat å sen Andra Chansen i Melodifestivalen å sen säkert en film!! =) Å massa surr!! =)

Men men..ska göra nå nytta nu innan det är dax att åka å jobba..  Hoppas att alla får en bra dag!!Det är ju super väder så är man ledig ska man nog passa på att vara ute..för det e inte ofta vi har sånt här väder!!! =)

Puss & Kram på er alla!! =)

 

 

Skippar rubriken idag.. :P

Kategori: Allmänt


Blev ingen träning på morgonen..Kom i säng lite väl sen igår så vaknade sent å då väldigt trött så skippar träningen idag å kanske gör den ikväll efter jobbet istället! =)

Å så får vi ju inte glömma att Greys Anatomy har säsongstart ikväll!!! =D Jippie!! =D Slutar kvart i 9 så efter de blir det att skynda hem!! =)

Så morgonen har spenderats i soffan me mina underbara katter!! =) Å ätit en god frukost!!

Men nu blir det att ta en snabbdusch å sen göra sig klar för jobb!Ska handla lite innan jag börjar jobba så ska fara lite tidigare!!Det verkar inte vara så kallt idag heller!!Skönt!!Å inte ngn snöstorm längre!!Härligt! =)

Men men..Hörs efter jobbet!! =)

Kramar! =)

Väääldigt länge sen!! =)

Kategori: Allmänt


Jaa..det kan man lugnt säga... :P

Tänkte att jag ska försöka ta tag i bloggandet igen nu..Sen får vi se hur det går å jag uppdaterar varje dag eller nångång då å då! =)

Har inte hänt så mkt den sista tiden...Jobbar ca 6 dagar i veckan just nu..å nu till helgen blir det min 5:e jobb helg!! Pengar!!! =)=) Som passar utmärkt när jag & Carro ska till Stockholm å ha det underbart!! =) Längtar så sjukt mycket!!! =)

Å så längtar jag ganska så mkt till nästa helg!! =) För då ska jag på lördagen träna hoppning med plutten!! =) Å sen på söndag blir det tävling ute på LRK! =) =) Första tävlingen för i år!!Hoppas det blir en del!! =)
Å nytt för i år är att vi tävlar för NRK (Norrskenets Rid & Körsällskap). =) Det ska bli skoj!!!Tror det kommer vara mkt trevligt!! =) Hoppas att jag får Elli att filma lite!! =)

Har tyvär inge bilder eller nå at lägga upp för min dator har varit inne på lagning!! Min hårddisk kraschade i slutet av januari...Jag har sådan jäkla tur när det kommer till elektronik!! :P Eller inte!! Helt sjukt va allt bråkar när det kommer hem till mig... :(  Men nu är den äntligen tillbaka men måste ta massa nya bilder å sådant!! =)

Men idag...har varit en mkt härlig dag!! =)
För idag har det varit min å Madde dagen!! =) Vi har en tisdag varje månad då vi båda e lediga å Madde inte har flickorna små!! =) Så idag startade dagen med att vi for till arcus å spelade tennis i en timme!!Gick sådär!!Det har gått bättre!!Men skoj är det!! =) Sen hem å duschade å gjorde oss klara!! =) Sen for vi förbi björx en sväng för att hjälpa Emil men de gick tyvär inte..
Sen for vi in mot stan där vi gick runt en hel del å även åt på Mat & Prat!! =) Mkt gott som vanligt!! =)
Å jag har shoppat en del grejer idag!!!! =D =D Var typ år å dar sen jag gjorde de!! =D

Jag hittade mig ett par jeans på Gina Tricot!! Å ett par skor på Din Sko!! =) Å lite underkläder å 2 st ansiktsmasker på Lindex!! =) Sen var förbi Team Sportia å min morbror å köpte tennisbollar! =) Sen for jag å hämtade ut datorn å sen hem å bara fixat med denna å sett en del tv!!

Men nu tror jag det blir sängen!!Är sjukt trött!!Å hoppas att jag ska orka träna imorgon innan jobb!!  =)


Puss & Kram på ER Alla!!! =)


                           Så jäkla fint språng!!! =D