Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Bilder från dom senaste veckorna. =)

Kategori: Allmänt

Innan utgång på Olivers.Vi var båda nyktra!!Å en hel del dans ingick i kvällen!! =) Jag å Madde.                            Födelsedagsmiddag för Skrållan som fullde år!!En härlig middag me god mat!! =) Skrållan å Helena

På förfest hos Magnus i stan. =) Jag & Frida                     På personal-festen på Stuk me Guard =) Jag på pers.festen



Kände mig ganska säker iaf!! ;) Åman, Jag å Joel =)              Brudarna!! =) Ni kanske inte gillar bilden men det var den enda jag hade på er!! Paula å Irica =)
                                                 


                                               Micke =) & Ronald

Ojojoj..länge sedan!!

Kategori: Allmänt

Har fått lite klagomål nu att jag inte varit så duktig på att blogga så ska försöka skärpa mig!! =)

Har hänt ganska mkt dom senaste veckorna men orkar inte skriva om allt..har varit mkt jobb..har sett massa filmer..lagat massa mat..festat en del..men inte alltför mkt! =)

Så i veckan som var så var jag ledig 5 dgr! =) Mkt skönt..så var i stallarna alla dagar typ..

I Fredags blev det middag me Madde efter jobbet..lördag morgon vart det stallet å hoppade Plutten..å de märks att vi båda var otränade!!!Så nu måste vi börja träna ordentligt inför sommarn..ska ju träna för Åsa om ca 3 veckor å som det var i lördags kan det inte vara!!!

Sen blev det att fara hem å vila en stund..sen på kvällen var det dags för fest me Frida.Vi hade planerat kvällen sen länge så var riktigt sugen å så hade jag inte festat på länge..Kvällen började hos Frida..där blev det att göra sig iordning å dricka.. =) sen gick vi till en förfest inne i stan..trevligt!!Men vart lite för mkt dricka lite väl snabbt..hade knappt ätit nå på hela dagen så spriten gick rakt upp till huvudet å sen blev det vatten resten av kvällen!!Sen blev det prommis mot Olivers..Var skoj från början men lite väl för mkt folk!!Träffade Madde där inne.skoj! =) Men drog ganska tidigt därifrån för jag vart jäkligt less!!!Så gick förbi Leonora på Invit å surrade en stund å mötte sen Erica på Matstället å surrade en stund å tog sen bussen hem!

Vaknade sen helt död på söndagen å låd å drog mig väldigt länge i sängen!!
Kanske lite för länge dock..

Sen var det bara att göra sig ordning för fest igen..en söndag lixom...men vi skulle ha personalfest me Guard.Vi kan ju som inte ha det på vanliga fest kvällar eftersom då jobbar vi! =)
Å var inte alls sugen på att festa eller över huvudtaget men till slut så var jag tvungen att fara för hade lovat nga att komma!Så jag gjorde mig ordning me min nya fina tunika skjorta som jag köpt i veckan som jag så länge velat ha!! =D
Vart dessutom riktigt nöjd me utstyrseln å allt runt omkring..

Så min plan för kvällen var att fara dit å äta å vara nga timmar för att sen fara hem å slänga mig i soffan å se massa tv!! Å vet ni vad..min plan föll i stöpet!!! =) Hade bästa kvällen på mkt länge!!!!!Synd bara att min mage inte tyckte om maten!!Men det gjorde jag!! Men vilken personal fest!!Har aldrig varit med om ngt liknande förut!!! =) Åhh skoj hade vi!!!! =)
Å ju längre kvällen gick så blev den bara bättre å bättre!!! =D Å jag som skulle fara hem tidigt..hahaha det kans jag säga att det inte blev!!!Var hemma vid halv 5 ca på morgonen... ;-) Tack DU!!!!! =D

Blev inte mkt sömn den natten..å sen blev det jobb..å sen hem i soffan å såg en film å sen stöp jag i sängen!! =)

Vaknade vid halv 10 men orkade verkligen inte gå upp så låg å drog mig i nga timmar..hehe!!Men skönt var det!!
Sen har jag varit me Madde å fikat på Mat & Prat å sen har vi gått runt på stan..Madde hittade ett par byxor!Mkt fina!!! =)

Å nu sitter jag hemma å bara tar det chill!!!Ska laga mig lite middag å sen blir det slött resten av kvällen!! =)

Ska lägga in bilder från dom senaste veckorna i datorn å slänger väl in nga här så ni får se!!! =)

Men men..nu ska jag gå å göra mig lite middag å hoppas på ett telefon samtal ikväll!! =)

P & K =)

Go Kväll!! =)

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 9 ngn..låg kvar ett tag å myste!! =) Sen blev det att stiga upp å diska å fixade ett samtal å lite annat!!Sen duscha å göra sig klar för jobbet.Åkte tidigare idag för ville hinna förbi systemet å inhandla nga cider till imorgon..å sen på maxi å köpte en sak å sen hann jag äta lite lunch innan jag började jobba!Sen var det jobba hela dagen...13-21.15...

Mkt irritation på jobbet idag!!Å förstår verkligen varför!!!Fan så less vi alla har varit idag!!!Förstår f*n inte va dom tänker me!!!Men men..förhoppningsvis på kommer det inte gälla framöver!!

Sen hem å diskade lite å gick sen till mamma å lämnade massa matburkar å hämtade då lite lasagne som jag ska ha till lunch på jobbet imorgon!! =)
Slutar halv 5 imorgon å jag ska kräva att jag får sluta lite tidigare så jag hinner med bussen som går 16.25.För nu har jag varit snäll å ställt upp å tagit massa extra pass å stannat över när det varit kaos så nu SKA jag få sluta tidigare!!!!

För imorgon blir det firande av Skrållan som fyllde år i onsdags!!Dom har haft födelsefika idag men det kunde inte jag vara me på när jag jobba..Så imorgon har dom bokat bord på den nya nattklubben "AllStar".ska bli spännande för har aldrig varit där förut!! =) Å så blir det självklart fest oxå!! ;)

Men men..måste nu börja bege mig till John Blund!! =)

Go Natt

Länge sen...

Kategori: Allmänt

Men har inte haft nå lust att blogga..sorry..

Men i fredags så var jag till stallet tidigt för att hoppa..Det fick bli en bana!!Å det gick väl bra!!Eller det gick riktigt bra om man inte ser till mina egna figther!!Men hästen skötte sig mkt fint!!Hoppade lite läskiga hinder å det var inge problem!! =)

Sen blev det att fara å jobba..Jobbade extra!Bra med lite extra pengar!!! =) Jobbade även extra på lördagen!!
Sen skulle jag å Madde laga värsta goda middagen men min mage har börjat krångla igen så det fick bli fruktsallad med glass istället!! =D Åhh så gott det va!!!! =) Sen när vi satt på jobbet kom jag på den briljanta idén att vi skulle gå ut!!! =) Men nyktert!!För Madde skulle jobba hela söndagen å jag skulle tidigt till stallet!!

Åh vilken mysig kväll vi hade å ingen stress som jag tycker att det alltid är när man ska ut!!!
Så vi såg om en film som vi hade hyrt å lyssnade en massa musik å massa annat skoj!! =)
Sen efter 12 ngn så for vi in mot stan me bil!!Å gick mot olivers!!Det var lite kö men den gick fort!! =)

Väl där inne var det skumt folk...å så var det Micke från Big Brother å hoppades att han skulle spela bra musik men det kunde vi glömma!!Han spelade ngn enstaka låt som var bra å sen var det mest massa skum musik..men det roligaste var nog ändå att jag träffade stefan å johan sen vi gick i skolan!!Så kvällen blev mkt bättre då!! =)

Sen på söndagen så var jag iväg till sävastnäs å red prinsessorna!! =) Gick bra..Pigga!! Sen hem å slöade resten av em/kvällen!! =)

Sen på måndagen så blev det stallet tidigt på morgonen..Hade plutten men det blev ingen ridning för han hade en lös sko..Å så ville jag tömköra men det går inte hlr när han har sår i munnen å går på hack!
Fick sen skjuts me linda in till stan..gick då till skomakarn me mina leggins som är trasiga..men dom öppnade inte förrens kl 9 å min klocka var bara halv så kom på att jag kunde gå å sola under tiden å dom har ju ett alldeles bredvid så provade det!!Å älskade det!!! =) Lämnade sen in mina leggins å tog sen bussen hem! Å då hann jag även vila i en timme för att göra mig klar för att åka å jobba å sen jobba hela dagen/kvällen!

Sen på tisdagen så vart det massa stall.först i sävastnäs å sen Lrk..alla hästarna skötte sig fint!! =)

På onsdagen så vaknade jag strax efter 9 å hade då sovit ca 11 timmar!!Skönt!!! =) Beslöt mig då för att jag skulle promenera in till stan å gå å sola å så promma hem!!Men kom på att jag inte skulle hinna gå in till stan eftersom dom har billigare före 11 där jag nu är å solar så tog bussen in å sen blev det prommis hem!!!Men guu så trist det var när jag inte hade nå musik!!!!!Skulle verkligen behöva fixa nå så att jag kan lyssna på musik!!!
Sen resten av dagen vart väldigt slö...Skööönt!!! =)

Å idag så har hag varit i sävastnäs på morgon/fm..Hästarna har skött sig super!! =)
Sen hem å slänga massa skräp å sen blev det middag hos mamma å så håller jag på att tvättar!!
Måste skynda mig till tvättstugan nu innan Criminal Minds börjar å efter det så blir det att dammsuga å sen nanna sova!!

men men..måste kila nu..kanske lägger in lite bilder sen från den gångna veckan!!!

PUSS

Criminal Minds

Kategori: Allmänt

Tycker det är så bra!!! Det är det enda program som jag verkligen följer!! =)  Å så är det ju nu på torsdag kvällar å jag stänger aldrig då så är alltid hemma tills dess å det är super!! =)

                                                                                   

Å idag så har jag jobbat hela dagen!!Vart ändå inte så mkt filk som jag trodde...Eftersom Kevin var på Maxi så var jag förberedd på massiv folksamling men inte det..började undra om dom har annonserat för dåligt om det för det verkade vara väldigt få som visste om det!!Trist!!


Nu ska jag börja bege mig mot sängen för klockan ringer 05.45 imorgon bitti!!Ska till stallet å hoppa på morgonen.Ska hoppa bana med massa läskiga saker!! =) Så han lär sig!!! =)

Sen blir det jobb..ska jobba extra 13-21.15:Skoj..för Madde har kvällen då oxå!! =)

Men men..dags att dejta kuddarna!! =)

KRAM KRAM =)

Oj va jag borde sova nu!!!

Kategori: Allmänt

Detta är verkligen inte bra Madde!!!!! :p

Hann diska innan jag for till jobbet så nu är det inget berg längre!! =)

På jobbet var det ganska lugnt fram till kvällen..Då Swedbank bank verkade ha ballat ur..inget funkade från dom!!!Så ni kan ju tänka er vilket kaos det blev!!För dom som bara hade deras kort å inget annat kort eller kontanter var ju tvugna att lämna allt...Skulle ha slutat kvart i 9 men kände att jag inte kunde lämna dom i sticket så stannade kvar å hjälpte stänga i all kaos!!Men det gick bra till slut!! =)

Sen for vi till kvantum å handlade lite saker!! =) Å det visade sig att dom hade exakt samma problem!!Tyckte synd om dom för dom skulle ju ha öppet 2 timmar till!!!

Sen for vi hem till mig å gjorde klart för film!!Idag var vi ändå nyttiga!!Det slank ju ner lite chips å dipp men inte alls lika mkt som igår!!! =)

                                                                                      

Nu har vi sett dom resterande 2 filmerna..Kom på när vi börja me den första dans filmen att jag hade ju sett den!!! =) Men det gjorde inte mig nå!! =) Sen såg vi "Mirrors"... den  var faktiskt ganksa läskig men kunde ha slutat annorlunda!!!!!!Eller hur Madde?!

Vi hade tänkt vara hurtiga imorgon å bege oss ut på en promenad på fm men insåg att madde inte skulle orka de!!Så det får bli till helgen istället!!

Men nu måste jag bege mig mot sängen..måste ju hinna sova ordentligt innan jobbet imrogon eftersom Kevin Borg kommer dit å ska sjunga å signera så då kommer det vara väldigt mkt barn å annat!!!!! =)

Men men...o natt!!

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Japp..trodde jag skulle kunna sova ut imorse när jag gick å la mig så sent igår...men icke!!Vaknade vid halv 8 å va pigg..men jag  vägrade gå upp!!Så efter mkt om å men så somnade jag om å vaknade vid halv 10..Skönt!! =)

Gick då upp å sen har jag praktiskt taget suttit här vid datorn sen jag steg upp..Harr kollat runt en massa olika saker...
Jag & Elli har bestämt oss för att åka på Pay & Jump nästa onsdag som Mikkelsgården å AHS anordnar! Det blir en bra början för Plutten.Han får komma ut å "träna" å ha bra med tid på sig eftersom det är ju ingen tävling!! =) Så det tror jag blir jätte bra!! =) Ska bara tänka ut va han å jag ska hoppa..Han går ju dessutom nu på hack för han har fått sår i munnen så ska prova å hoppa på de på fredag å se hur det funkar!!Elli hoppade på det i lördags för Linda å hon tyckte att det funkade bra!! =) Så får hoppas på det!! =)

Å så måste vi ju hyra en kärra så har suttit å letat runt efter en boggie som ngn hyr ut men hittade ingen så Elli hade ngn som hon hyrt av förut så vi kör på de! =)

Nää..nu måste jag ta å göra mig klar för att åka å jobba..blir jobb idag 15-20.45..Sen får vi se om det blir film ikväll oxå eller om det blir att slöa framför TV:n.. =)

Ha de bra!

Oj va jag borde nanna sova nu!!!

Kategori: Allmänt

Jaa..denna dag blev väldigt lång!!!

Blev lite slött på em å satte sen igång med städningen!!Dammsög å skurade hela lgh!!Städade även undan massa papper å fixade så nu ser man hur mitt middagsbord ser ut!! =) haha :p
Blev ritkigt mysigt!! =D

Blev sen att ta en snabb dusch å göra sig klar för att fara in mot stan å möta upp Madde efter hennes träning!Mötte då även min mormor å hennes syster som varit hos mamma min å ätit middag å allt,,skulle egentligen oxå ätit där men det glömde jag bort i all städning... =) Mötte sedan upp Madde å vi for å solade på Sun Tan..Härligt!! =) Sen for vi förbi kioskpiraten å handlade Cola, sen till Hemma kväll å hyrde 3 filmer! =) Sen hem till Madde en sväng å hämtade lite nödvändigheter..sen förbi maxi å köpte lite gott.. =) sen in till stan igen å Waldorf å köpte Kina mat!!Jag åt Friterad kyckling me ris å sötsur sås..å så vitlöksbröd såklart!! =) Madde åt Stekta nudlar å kyckling!! =)
Det var så gott men det hinner ju som bli lite kallt..men gott var det ändå!!! =D

Sen började vi med den första filmen som Elin rekommenderat! =) Å Guu så bra den var!!!!!!! =D TACK Elin!!! =)

                                                                                   Filmen i mitten!!!Guu så bra den var!!! =D

Sen blev det att se min absoluta favorit film!!! =) STEP UP!!Älskar den å Channing Tatum är så sjukt jävla snygg!!Sorry.. ;)

                                                     En av dom absolut bästa filmer jag ngnsin sätt!!Med Channing Tatum & Jenna Dewan!! =)                                        ------->   Han e så sjukt snygg!!!!!!! =D ;)   <-------

                                                                                                        Kolla in ansiktet å hans leende!!!Helt otroligt!!Jag e kär!!! ;)

Å nu har Madde farit hem för ett tag sen..Vi hann inte me att se resterande filmer men det kommer ju en morgondag oxå!!Tror dom andra filmerna får komma på tv:n imorgon!! =)

Nää..nu kanske man ska sova!!Hann ju inte diska idag så måste göra det imorgon innan jobbet å hade tänkt att ta sovmorgon så.. =)

Kram & Go Natt!

Till Pernilla:
Jag fick jobbet hos Lisen å Peder men kände att jag inte hade råd..endast mina räkningar är mer än den lilla pengen man fick..trist men var tvungen att tacka nej..å hon förstod!!Men är välkommen ner när jag vill..Kanske ska ner i sommar en sväng! =) Hoppas allt är super med dig!!Kram

Då var det väl dags...

Kategori: Allmänt

Jaa...var ju ett tag sen jag varit här inne å skrivit men tänkte nu ge er informationen från veckan i Sthlm å sedan Gbg!! =)

Kom fram till Sthlm endast 2 timmar försenat..inger till Sofia när jag gått av tåget å frågar vart jag ska bege mig..skulle fara mot Mörby (inte Märsta som jag råkat skriva tidigare.. :p ) Men sofia sa: sätt dig på närmsta stol å vänta..Haha..hon trodde inte jag skulle hitta så hon kom istället..haha =) Men vi kom fram till att jag faktiskt hade hittat!!!HIHI =)
Sen började färden hem mot Sofia som bestod av tunnelbana till Mörby å sen bil hem..Åkte då igenom Åkersberga där jag bott i nästan 10 år =) Här har ni en bild på migg älskade hur..är lite omgjort dock..för när vi bodde där var huset brunt!!Mkt finare!!! =)
                                                                                  Åhh..blev nästan tårögd när jag såg det!!Här bodde jag från att jag var 6 år tills vi flyttade upp till Luleå när jag var 15.Älskade detta hus!!! =)

Sen for vi hem till Sofia.Hon har ju ett stall gå gården med 4 hästar nu som är familjens.Här ser ni dom sötaste!!Pyret tii vänster å Lill Fia till höger!Som kommer bli Sofia´s nästa stjärnskott!!Tror hon kommer bli en riktig stjärna!! =)

                                                                                         Dessa 2 hästar är Sofia´s.Minstingen till vänster är underbart söta Pyret!! =) Å till höger så har vi lill fia som har den snygga Tornesch till Pappa!! =)
Här är hennes mamma Inger´s häst Cambelloue.En riktig buse!!!Men var riktigt duktig på träningen!!Fick nästan med Sofia på bild oxå..Tyvär den enda bilden... =(

                                                                                         Här har vi Sofia å hennes mors häst..ett riktigt busfrö..försökte oss på lite uppläxning å tror det gick ganska bra..han vart lite sur på mig..haha =)

På torsdagen for vi sen mot Gbg..Vi var framme i Gbg kring 16 tiden!!Å Carro´s tåg från Lule var så försenat å skulle inte fortsätta neråt så hon fick åka samma tåg som oss..tyvär inte i samma vagn men det funka ändå!!Å när vi kom fram till Centralstationen så gick vi å köpte oss ett 100 kort till buss å spårvagnen.Som vi sen fick köpa hur många som helst av...även fast vi var superduktiga å promenerade flera ggr!!Sen blev det buss hem till Carro.Gjorde oss lite hemma å gick sen å handlade en massa gott å köpte även med oss pizza hem för vi var lite för trötta för annat!!Sen så vart jag så sugen så jag sa åt Sofia att vi måste åka till mässan!!! =)  För Ulrika,Pelle å Sara var nämligen där men skulle bara vara där under kvällen å ville så gärna träffa dom så vi var tvunga att fara!!Så vi hann precis träffa dom utanför mässan å surrade å kramades lite innan dom skulle börja sin resa hem mot Halmstad igen..Å vi begav oss in på mässan..Å så härligt det var att vara där igen!! =)

På fredagen så var det dax för att se den första showen vi skulle se som bestod av massa hoppklasser å en OTROLIGT lärorik clinik med Rolf-Göran Bengtsson å Bo Kristofferson.Han gav så otroligt mkt bra tips!!Han red 2 olika hästar visade många olika typer av saker man kunde träna på!!tyvär så glömde jag kameran i all hast när jag var så exalterad så blev inga bilder.. =( Men har kvar hela banan han hade framme i huvudet så den ska jag å Plutt träna på!! =)

Gick även en del på mässan å hittade massa saker!! =)
Sen på kvällen så vart det lite fest..Sofia orkade tyvär inte följa med..Men först var vi hemma å förfestade lite..sen begav vi oss till Gothia..på vägen dit hittade vi nga killar som var väldigt trevliga!! ;) Men tappade tyvär bort dom inne bland allt folk på hotellet..Träffade där på Mats & Mathias & Frida..var väldigt skoj att träffa dom!! =)
sen vart det massa annat oxå men vart väl halft lyckad kväll..Men jag var nöjd!! =)

Sen på lördagen så tog vi lite sovmorgon..Gjorde oss sen klara å for in till stan..Jag hittade dock nada..Sofia hittade 2 linnen.Var inte alls sugen på att shoppa å hittade verkligen inget..tror dock att jag inte letade ordentligt..men men..gick då på ett fik som var jätte mysigt å åt lite gott.. =) Sen gick vi å handlade lite mat till kvällen å sen for jag å Sofa till mässan ;) å shoppade ännu mera!!!!Haha..fy va jag handlade!!Haha..men är så nöjd me allt!! =D

Sen for vi hem för vi kände att det fick räcka med shoppandet för våran del!!Haha =) Å då hade sötaste carro redan börjat med middagen!!Å Middagen bestod av Fläskfilé,vitlöksklyftor,bea sås å tsatsiki.Det var så underbart gott!!!Å mätta blev vi!!! =) Sen hade vi bara en lugn kväll vi 3 framför våra datorer å TV:n. =) Såg rätt roligt ut där vi satt i soffan å alla 3 hade varsin bärbar dator i famnen!! :p Såg oxå på Melodifestivalen..Å så visade dom hoppningen från Scandinavium.Sen blev det sängen ganska så tidigt för vi var trötta efter dagens shopping!! ;)

Sen på söndagen så var det dags för Show igen.Å det bästa var när Svante Johansson & Saint Amour 1125 vann den största klassen som var en delfinal i världscupen där dom största namnen bara trillade dit en efter en!!Å Roffe fick sig en tredjeplats å andra platsen gick till Thomas Velin från Danmark så man kan väl säga att Norden regerade denna klass!!!Å när det var dags för prisutdelningen å Svante stod som segrare så kändes det som att taket reste sig för hela publiken på ca 10´000 stod upp å applåderade å skrek!!Vilken härlig känsla!!!! =)

                                         


Marcus Ehning å Sabrina innan start i 1.50 klassen..Om jag komemr ihåg rätt så rev dom ett hinder!Sabrina är efter Marcus häst Sandro Boy som är otroligt fin!! =)  Lägger oxå in 2 bilder på Marcus Ehning å Sabrina! =) 


Sen bar det hem mot Carro å slöade lite å jag å Carran bestämde oss för att gå å köpa kina mat!!Å så gott det var!!! =) Men fick portion för 4 pers!!
Sen blev det bara slött å massa packning..det gick ändå ganska bra med tanke på allt jag köpte! ;) Tur att jag hade med mig en extra väska!! =)

Blev sängen rätt tidigt för vi skulle upp före klockan 8 å göra oss ordning..Sen efter vi sagt hej då till Carro =( så for vi mot stationen å köpte lite frukost å gick på tåget mot Sthlm.Gick ganska snabbt..Väl i Sthlm var det dags för nästa Hej då till Sofia..var ingen idé att jag skulle börja åka hem till henne igen vid 13 när mitt tåg hem till Lule skull gå kvart i 9 så jag bosatte mig på Centralstationen å väntade på Hanna(lärde känna denna underbara människa när jag var ner hos Lisen Bratt å Peder Fredricsson å jobbade) som skulle komma å umgås med mig!!hon vart tyvär väldigt försenad för hovslagarn kom å massa annat men till slut vid 17 så kom hon!! =) Vi promenerade in mot Stor stan å gick runt en sväng innan vi satte oss på ett jätte mysigt fik å satt å surrade en massa å allt å inget!! =) Sen gick vi omkring en stun till å bestämde oss sen för att åka tillbaka till stationen för att äta lite innan mitt tåg skulle gå..Tog nga kort innan tåget kom på oss!! =) hahaha :p Fan va roligt vi har!! =)

Sorry Hanna men var tvungen att ta med denna bild!!!! =)     HAHAHAHA =) Var bara tvungen att lägga upp denna oxå!

Sen vart jag tvunge å säga Hej Då till henne oxå..alltså mitt 3:dje bye bye till 3 människor som betyder mkt för mig på en å samma dag!!! =( Jobbig dag!! `=( Huvva!!

Klev sen på tåget å gjorde iordning min säng å startade datorn..blev dock inte så bra för internet ville inte fucka.. =(
Men kom hem till Lule prick i tid så det var skönt!! =) Sen for jag hem å hälsade på mina älsklingar som väntade på sin mamma!! =) Oscar vart så mamma kär!!Hampus var sur ett tag men det gick över rätt fort!For sen till stallet med alla saker som jag köpt för var ju tvungen att prova allt på hästen som jag köpt!! =) Å allt satt superfint!!!! =) Är så nöjd med allt!!

Men men..nu orkar jag inte skriva mer..tror jag suttit med detta inlägg snart i 1 timme!! =)

Men men..Hörs senare..ska ta å städa lite nu!!!

PUSS & KRAM