Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Go Natt

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt skön promenad!! =) Var typ runt hela stan.. =) Var ute å promenerade i 1½ timme..å gick på hemvägen förbi komsum å handla mjölk å juice å då tog min ork slut.. haha =) vart helt slut..så den sista kvarten hem kändes som en evighet å mina ben var som gele..hehe =) Så gick hem å la mig å vilade en stund!! =) Mkt skönt!!Var helt slut!!! =)

Sen gjorde jag mig lite middag =) Pannkakor fick det bli..å så tvättade jag nga mattor! =)

Sen for jag mot stan å till Sara..Hon sa att hon inte hade nå att bjuda på så jag gick å köpte kladdkaka å grädde =D Det va grymt gott!!!!! =D Satt å surrade ett bra tag om allt å inget.. =) 

Sen for jag hem å sen har det blivit en massa surrande först me Micke å sen Carro..Mest svammel blev det nog..haha :p

Nu har jag ätit 2 mackor å borde verkligen gå å sova för e ganska död!!

Ska imorgon till hästarna i sävastnäs.. =) Sen blir det förhoppningsvis städning å diskning..skulle ju ha gjort de idag men eftersom jag satt i telefon hela kvällen så blev det inte av!!

Men men..ska nu försöka dra mig i säng.. =)

Puss & Kram =) 

SOL!!! =D

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av att solen lyste in i rummet.. =) Mkt härligt!! =) Steg upp strax innan 9 å klädde på mig lite kläder å tog me mig telefonen å satte mig på balkongen å solade å bara låg å lyssnade på musik å hade de super härligt!!! =D

Blev sen frukost ute på balkongen!! =)

Hade ju tänkt städa å diska idag men det blir inte nu iaf..för tänker inte stå innen å städa när solen skiner där ute å inte ett enda mål till himlen!!! =)

                                        

Så här härligt såg det ut från min balkong!! =) Låg i ca 2½ timme!! =) Hoppas man fått lite färg!! =)

Men men..ska ta å byta om å gå ut å ta mig en promenad tänkte jag!!Kanske går å hem till en kompis å surrar lite senare oxå!!Om hon vill det! =)

Men men..nu lämnar jag er =)

PUSS =)

Tjabba tjena halå! =)

Kategori: Allmänt

Hann aldrig uppdatera igår..blev så sent!!
 
Var å jobbade mintt korta pass..kändes ganska onödigt!!Fick mess av Michaela att Plutten´s sko hade vridit sig å rickard skulle inte ut till lrk förrens på torsdag å Pelle kunde tydligen inte heller..så  jag ringde Jennie för jag hade som på känn att hon kunde de där!! =) Å mkt riktigt!!! =D Så hon kom ut strax innan 9 å drog av skon å satte sen på den igen!! =D TACK!!! =)

Sen blev det hem..var hemma strax före 10!Blev mat å duschen å sen i sängen å så ringde söt å så blev det lite surrande å sen natti natti!! =)

Imorse ringde klockan kvart i 8..for iväg å jobbade till halv 5 å sen direkt till stallet å Plutten!!Snälla Michaela hade tagit sig till stallet å gjort allt förutom mockningen!!! MKT TACK!! =) Å  hade kollat upp sen tidigare att ridhuset skulle vara ledigt från kvart över 7-8 så tänkte passa på att rida lite dressyr!!Så när jag kom till stallet så mockade jag å sen var det bara att vänta på att klockan skulle klocka på =) Gick sen in å började rida..men det gick åt skogen!!Han fick mjölksyra efter endast 15 minuter..Tyckte han var riktigt konstig å tänkte först inte på de eftersom vi red på de underlaget förra veckan å det gick ju super men nu blir det inte lika omskött så nu var det rikitgt djup..vart lite orolig att skon som satt löst hade gjort så han blivit öm av det men ville gå ut å testa så vi gick till lrf-planen å red en sväng..å där va han jätte fin så det var nog bara underlaget!! =) =) Sen fick Michaela skritta av å jag gick in å började fixa de sista..hann sen inte me stall bussen så fick ta en senare buss!Var hemma halv 10..

Hade imorgon bitti tänkt att jag skulle hopps lite på morgonen men det blir det inte pga underlaget!!!Så då fick Michaela ta honom imorgon så får jag lite ledigt!! =) Så imorgon blir min första helt lediga dag utan jobb eller häst på ca 3 veckor!!! =D Ska bli skönt!!Men hade tänkt att jag skulle röjja upp här hemma lite! =) Skulle vara bra om jag kunde göra det på fm å så har jag ledig em!! =) Men har tänkt att jag ska sova ut ordentligt imorgon så vi får väl se va som händer!! =)

Men men..nu orkar jag inte skriva nå mer..har tyvär inte hittat sladden till kameran ännu..eller rättare sagt..har inte hunnit leta efter den!! :-p

Men som sagt!! GO NATT!! =) Nu ska jag vänta på att M ringer å sen blir det sängen!!!

PUSS & KRAM! =)




 

God dag =)

Kategori: Allmänt

Så igår var jag vaken å så på finalen i världscup hoppningen!! =)

Å som väntat så vann Meredith Michaels Beerbaum på SHUTTERFLY!! =) Helt otroligt ekipage!!!Ser så sjukt lätt ut!! Hon gick igenom alla banor felfritt!! =D Man kan säga att hon utklassade hela världen!!!!! =D GRATTIS!!! =)


Sen blev det sängen å sen ringde klockan kvart i 6 imorse!!Då var det bara att stiga upp å fara till stallet!!Mockade å fixade klart allt..hade tänkt rida ett hårt dressyr pass idag men eftersom att en framsko sitter löst så gick inte de..Försökte hela morgonen att få tag på Rickard men han ville inte svara så Plutt fick gå ut i hagen...Hoppas få tag i honom under dagen å hoppas att han kan sömma till hoven så jag kan rida för han får inte vila mera!!!Fick sen skjuts me Linda in till stan å begav mig hemmåt!Skulle då ta en snabb powernap å sen kliva upp å diska å sen duscha..men powernapen blev nästan 2 timmar lång så då vart det duschen å nu sitter jag här!!Å ska snart bege mig till jobbet!!Ska jobba hela 3½ timme idag..vet inte riktigt om jag orkar... :-p

Får se sen om jag kanske åker till stallet efter jobbet å kollar om ngn kan slå nga sömmar..??Michaela skulle vore så himla snäll å fara å ta in honom efter hon slutat skolan!!! =D TUSEN TACK!!!!!! =D

Men men...måste nu göra mig klar för att åka å hobba..bussen går om 8 minuter... =)



TJO TJO =)


PUSS =)

Go kväll =)

Kategori: Allmänt

Så igår var jag å mina underbara vänner på Gala Middag i Börjeslandet!! =D
Det var Maggie som var den som anordnat det det hela!!En våg till henne!! =)
Kvällen bestod av go mat, lekar, utmaningar, karaoke å massa annat skoj!!! Å guuu va roligt vi hade!!!Tror vartenda en som var med håller med mig till 100 % =D Vilken toppen kväll alltså!! =) Å alla var så fin klädda oxå =)

Jag hade en helt underbar kväll!!Måste tacka Micke oxå som fick mig peppad att gå för var inte så jätte på på att gå strax innan!!Han har dock helt å hållet tagit åt sig all ära för att jag hade en sån toppen kväll =) Men det lät jag han göra!! ;) För han hade ganska stor del av det hela!!! =) =) =)

Sen blev det hem å göra sig klar för sängen å låg sen å babblade en massa i telefon!! Nöjd med samtalen e jag oxå! ;)

Tänkte lägga in lite bilder från gårdagen men hittar inte sladden till kameran/datorn så får ta det när jag hittar den!! =)

Å idag så har jag varit i stallet på dagen..J*vla häst från början men duktig häst efter ett bra tag!! Å i allt tjaffsande så trampade han lös ena sidan på vänster framsko...Less!!!Så måste försöka få ngn att slå dit nga sömmar!!Måste fara dit imorgon bitti å hade tänkt rida men får väl se om jag kan det..vet inte om jag vågar släppa ut honom när skon sitter så dåligt.. :-/ Får se imorgon bitti vad som händer..ska prova ringa Rickard å se om han kan!! =)

Men men..ska se klart världscupen nu i Las Vegas..Även fast jag skulle behöva gå å sova när klockan ringer kvart i 6 imorgon bitti!! =) Sen blir det jobb..Från kvart i 2 till halv 6..Jobbigt alltså... :p Sen på kvällen måste jag ta tag i mig själv å städa å diska här hemma!!!

Men men..ha de bra alla..å jag är ledsen om jag är för glad!!! =D =D

KRAM PÅ ER!!!!!!!


 

Heej =)

Kategori: Allmänt

Oj...va länge sen det är sen jag har uppdaterat!!Har inte haft så mkt tid..har bara jobbat som en galning å sen tagit hand om finaste hästen vars ägare är i dalarna och Paris!! =) men jag bara tackar å tar emot!!

Å i onsdags å torsdags så har jag å Plutten varit med å tränat för Åsa Hellström!Det har verkligen gått super bra!!Har fått helt underbara tips!! =) Det var ban-hoppning i torsdags å han var så super jäkla fin!!Bara ryttaren orkar rida!!!!!E så jäkla nöjd me honom!!!!!!!!!! =D =D =D =D Förhoppningsvis kommer det bilder snart!!Det var en hell flickor som var där å tog kort!! =)

Å igår vart det Allstar med tjejorna!! =) mkt nice!!! =)

Men men..nu måste jag bröja hoppa in i duschen för ikväll ska jag på Gala Middag!! =) Med tre-rätters =D
Kommer nog bli en toppenkväll!!!Hade dock velat att Micke skulle följa med mig men det kan bli lite svårt när han är å jobbar i Sthlm!! =) Men men..jag ska nog klara mig!! =)


KRAM PÅ ER ALLA!!!!! =D

                                   


Här får ni en bild på finaste hästen från i sommras!!!!! =D
 

Bra dag! =)

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela helgen å igår!!Så det har inte hänt så mkt annat..

Har gått å oroat mig helt i onödan å varit grinig å ledsen å massa annat..även fast Madde med flera sa att tänk inte så det är säkert bara ett missförstånd!!Men jag e så van vid att det inte är ett sådant..men denna gång fick jag tjii!!!För nu hade jag fel!! =D

Men..igår blev det lite väl sent..vart ett himla massa surrande i telefon!! =D      ;-)
Å imorse ringde klockan vid 9..då gick jag upp å fixade me min nya telefon!!! =) ME LIKE!!! =)
Sen prommade jag mot bussen..ringde å väckte M.. =) å for å tog hand om finaste hästarna!!Pian var jätte fin!!! =) Super nöjd med henne!!Men däremot va klockan inte fräsch!! =( Vet inte va de är men hoppas vi får reda på det snart!!!

Sen blev det hem å sat framför datorn en sväng å sen in i duschen å göra sig klar för att åka å möta upp fia i stan! Var så roligt att träffa henne igen!!!!Vi har som inte haft tid till att träffas nu på jätte länge så de va såååå roligt!!!
Å det blev Waldorf för oss..åt vitlöksbröd me aioli som är ett måste!! =) Sen blev det pizza!! =)
Sen efter vi ätit så prommade vi till Roasters å jag drack en varm O´boy å så blev det fortsatt massa surrande!! =)
Tack vännen för en super kväll!!! =) Det måste vi snart göra om!!!!! =D

Kom hem för 1½ timme sen å har nu försökt klura på massa saker!! Hoppas jag kan förstå hur det ska vara imorgon!!Annars måste jag ta hjälp av nå proffs!! =) Hehe =)

Å nu har jag å carro fixat klart nästan allt för Stockholm!!!! =D Wiiee =) Det blir nästan 5 underbara dagar i huvudstaden med med Carro å BEYONCE!!!!! =) Å så en till såklart!! ;) Längtar så mkt så jag vet inte va jag ska ta mig till!!!!! =D

Slänger in lite pics från idag!! =)

                                                                                                             


                                          

Men men.. ska börja bege mig mot sängen men innan de blir de att slå en pling till M!! =)

Puss å Kram alla!!!! =)

Lååång dag!

Kategori: Allmänt

Vilken dag det har varit!!!Så sjukt mkt folk!!!Jag å Ruth stod i kc mellan 11-13 å vi hade kö ner till dörrarna..å den blev aldrig kortare!!!!Å stressigt var det oxå...

Sen imorse så kom jag inte upp i sängen..var helt död även fast jag sovit säkert 9 timmar!!Om inte ännu mer!
Skulle sen försöka boka klart biljetterna till Beyonce men det gick fortfarande inte att betala..de va nå fel!!Så ringde till mamma å fick henne å köpa biljetterna åt oss..å nån stans på vägen så vart de fel..så hon råkade köpa ståplats..
så fick ringa till Ticnet å höra om det gick å ändra för vi vill inte ha ståplats!!Å det gick men måste ringa dit på måndag fm å fixa de sista så har vi dom biljetterna vi vill ha!! JIPPIE!!! =D

Höll oxå på att missa bussen..den hann tom köra från hållplatsen men stannade när den såg mig! TACK!! =)

Efter jobbet blev de lite handling som jag glömt igår å ett par mjukisbyxor =) Sen gick jag förbi Miss Mac p köpte mig en goo pizza för va alldeles för trött för att laga mig nå mat!!

Å nu skulle jag kunna gå å sova men känns lite för tidigt så ska försöka komma på nå att göra eller nå..
sen slå en signal till Söt! =) Saknar!!!!Men kan jag sakna...??? besvärligt detta!!! =)

Men men..nu blir de annat å sen sängen!!!Jobb hela dagen imorgon!!!

BYE BYE

PUSS

Go Kväll =)

Kategori: Allmänt

Vilken bra dag det har varit idag!!! =)


Var me Therese på stan i över 3 timmar!!Satt på Mat & Prat å åt den goda foccatian(fel stavat antar jag) =)

Sen har vi vandrat fram å tillbaka runt hela stan..Jag hittade nga linnen å liknande å så med Therese hjälp så hittade jag även en väska som jag så länge velat ha till ett super pris!!!! =D TACK GUMMAN!!! =D


Sen blev det hem å gick förbi tvättstugan å såg då att det fanns ett rum ledigt så bokade de å gick hem å hämtade tvätt å slog igång 2 maskiner..Orkade endast tvätta de nödvändiga som underkläder å linnen mm.. =) Sen ringde jag å fråga Mamma om hon skulle följa me till kvantum å handla..å efter mkt tjat så fick jag me mig henne..så tog bussen å den fula( men ack så smart!) kärran å for på kvantum!!Det blev stor handling för mig!!Massa bra saker som är måsten!!Så där rök 1000 väldigt snabbt!!Men nu behöver jag inte handla på ett tag förutom småsaker!! =)

Sen ringde söt idag!!!!! =D Ojojoj..hur ska de här gå till..... :-/     =)

Å nu har Carro bokat sina tågbiljetter!! =) Å va skoj de ska bli!!!Längtar!!! =) Skulle boka å betala konsert-biljetterna oxå men de vart nå fel så de gick inte...ska försöka imorgon bitti igen!!Eller så ringer jag till Ticnet å bokar istället!! =)

Men men..nu ska jag pallra mig i säng..ska jobba imorgon 11-19 å innan de ska jag försöka hinna fixa en sak!!Wiiee =)

Men iaf..nu är det John Blund som väntar på mig!!!!

PUSS & KRAM =D

Nice!! =)

Kategori: Allmänt

Detta har varit en ganska så bra dag hittils!! =D

For ju imorse till stallet å hoppe tränade med Plutten! =) Tog samma linje som sit å tog även hacket idag!!
Å va bra det gick idag!!! =) Det gick såååå mkt bättre!! =) Visst att vi har mkt kvar at träna på men idag är jag super nöjd med honom!! =) Å Eva var där å red samtidigt som mig å hon sa att det syns på honom atthan tycker verkligen att det är super skoj!! Så det var roligt att höra!! =D Men måste erkänna att hästen e jätte duktig nästan hela tiden..det är tanten som sitter där ovanpå som ställer till det!! Men idag tycker jag att jag red bra!! =)

Men men..Å nu har jag fått pengarna.. =D Så har betalat av massa saker!!! =) SÅ UNDERBART SKÖNT!!!!Å vilken sten som har släppt från hjärtat!!! =) Ni som vet va jag pratar om: ni förstår.. å ni som inte fattar....haha =)

Har nu öven bokat min Sthlm´s resa i maj. Jag & Carro ska gå å se Beyonce LIVE i Globen!!! =D Ska bli så jäkla skoj!!!
Ska då även träffa en annan person oxå!!!Längtar!! =) ;)

Men men..nu ska jag ta å vila en stund å sen blir det att göra sig klar för ska då träffa Therese som jag inte umgåtts me på tusen år..så ska vi fara in till stan å fika å surra en himla massa!! =)

Men men..måste kila nu!! =)

Bye 

Slänger in en bild på Plutten oxå!! =)
En utav mina första ridturer på Plutten!! =) Vilken sits!! :p

Är så sjukt trött!!!

Kategori: Allmänt

Kan jag lugnt säga..tror inte jag har sivit många timmar inatt!!!inte mer än typ 4 iaf...tror jag vet varför men hoppas inte att det är de jag legat å grubblat om heeeela natten...

Nu ska jag göra mig klar för att åka till stallet å träna me Plutt!!Får väl se hur mkt jag orkar.... Sen blir det hem å försöka sova en stund eller nå!!

Men men..hörs senare!!!

A Walk To Remember

Kategori: Allmänt

Har sett den filmen nyss å den är så grymt bra!!! =) Sorglig men såå bra!!! =)
Sorry Madde..men var bara tvungen att se den!!men jag kan se den igen när vi ska se den!! =)

Nu är det Criminal Minds..sen blir det nog sängen!!Är grymt trött!!Har varit en lång dag på jobbet å sjukt mkt folk!!!

Sen var jag förbi mamma en sväng å surrade lite å sen blev det hem å göra mat!!

Men men..ska se klart tv:n nu å sen blir det sängen för imorgon bitti ringer klockan tjugo i 6. Då blir det att åka till stallet!!Ska hopp träna med Plutten!!Tänkte att jag skulle ta samma övning som i helgen för den gick inte så bra..så imorgon ska jag göra på lite annat sätt!!  =)

Är ledig imorgon så stallet på morgonen å sen blir det ganska lugn!! =) Kanske stan en sväng!! =)

Men nu ska jag kila!! Bye bye =)

Puss ;)

Trötter....

Kategori: Allmänt

kan man lugnt säga att jag är idag!!!

Men har väl mig själv att skylla..skulle gå å sova direkt efter Grey´s igår men råkade vara vaken i ngn timme till så tror inte jag somnade förrens vid 12 ändå...å sen ringde klockan 07.20... =(

Har nu ätit frukost å katterna har fått sin frukost så ska göra mig klar för att åka till en lång dag på jobbet...slutar inte förrens halv 6!!!Bläääää... Men se ska jag bara hem å dammsuga å sen slänga mig i soffan å se Criminal Minds!! =)

Men men..måste skynda mig nu!!!

PUSS & KRAM =)

Go Kväll =)

Kategori: Allmänt

Var iväg till preem innan jobb å hämtade ett av paketen jag beställt.. =) Vart nöjd me en utav dom å tror jag e nöjd med den andra oxå..men ska kolla lite! =)

Sen gjorde jag mig lite mat till jobbet å for å jobbet!!Gick väldigt snabbt idag =)

Har nu gjort mig mat till middag nu efter jobb å så att jag har på jobbet imorgon!

Men nu ska jag börja bege mig mot sängen för är jätte trött!!Imorgon blir det jobba hela dagen..8.45-17.30....

Men men..nu blir det sängen!!

Go Natt =)

Go Morgon =)

Kategori: Allmänt

Somnade me ett stort leende på läpparna igår! =D Ovanligt men sant!! =)
Sov nästan hela natten utan att vakna..men nga gånger blev de ju att jag vakna endå..

Klev upp för en halvtimme sen..Nu blir det att diska å dammsuga å sen blir det att ta en promenad till preem å hämta ut mitt paket från Haléns Wiiee =) Kommer dock inte på vilket det är..haha..beställde ju b¨åde från ellos å haléns =) hehe =) Bra där jessica!!! ;)


Å sen blir det att åka å jobba..15-20.45..sen tror ja att jag å madde skulle se en film! =)

Men men..ska nu ta tag i städningen så det blir klart ngn!! =)

PUSS ;)

=)

Kategori: Allmänt

Se..va duktig jag är nu!! =)

Har haft en lugn å skön kväll! Har ätit min å Maddes go pizza!! =) Sen har jag bara suttit i soffan å chillat!!

Fick inge telefon samtal men har fått massa sms =) Så jag e nöjd!! tom nöjdare!! =)

Kanske man ska gå å sova nu..så jag orkar städa imorgon innan jag ska jobba!!

Men men nu ska jag bege mig mot sängen!!

Kram & Go Natt =)