Stay Strong

It's amazing what you can hide just by putting on a smile

Täby centrum :)

Kategori: Allmänt

Så då var jag här igen! :) Helt otroligt att jag är här igen! :P Men ska försöka bli bättre på att skriva här!Denna blogg kommer vara lite som en dagbok!Även fast nga få andra kommer läsa den förutom mig..men det tror jag bara är bra!För då får dom kanske reda på de som pågår i mitt huvud när jag inte är så bra på att berätta det själv! :)

Låg vaken till klockan 02 igår natt och nötade YouTube!!Vad jag älskar den platsen!!Är beroende av den! :) Sen ringde klockan strax efter 9..blev kvar en stund i sängen men drog på mig kläderna efter en stund och tog en lång prommis med hundarna! :) Var nog ute nästan 1 timme å myste!Solen lyste även ett tag! :) Hade tänkt ta mig in till täby efter lunch ngn..att jag skulle vara där kring 12..haha :P Det vart de inte!

Men fick sen skjuts av Kicki å Roger som skulle på en musikal så var väl där efter 1 ngn!Gick runt å strosade och tittade på massa folk med musik i öronen! :) Gick förbi fiket där jag å Sofia fikade för sista gången... :( Stod länge där utanför och bara tittade på dom platserna vi satt på..Kommer ihåg att jag bjöd henne på lunch då!Vi åt varsin lasagne!Gott var det..
gick även in i nga av dom butiker vi var in i..tänk hur sjukt det är att jag kommer ihåg exakt vart vi var ngn stans!Vart Sofia köpte de hon köpte.. och det är 7 månader sedan!Men det blir väl så när man tänker väldigt mycket!

Är nöjd över att jag endast köpte det jag hade planerat att köpa!Vilket var sånna här gummi saker till mitt headset..som man stoppar in i öronen :P Tappade en utav dom igår.. :( Och hade ju inte med mig nga reserver hit så var tvungen att köpa nya! Men hittade på Clas Ohlsson för 29 kr! :) Perfa!Sen var jag ute efter ett sorts skydd till min mobil!Så hittade även ett sånt på teknikmagasinet för 70 kr! :)
Sen handlade jag bara lite saker på ica!Och så köpte jag mig ett 7 dagars på SL!Så får jag åka hur mkt jag vill överallt i hela Sthlm's län under 7 dagar för bara 260 kronor!Buss,tunnelbana,tåg,färja mm..Helt otroligt bra pris!

Gick omkring ett tag..tog mig en fika å lyssnade på vad alla hade att säga!!Fan va folk klagar på småsaker!!Helt otroligt vad man kan få höra när man sitter på ett fik!Ganska intressant dock! ;)

Begav mig sen hemåt vid 4!Bytte om och tog ut vovvsingarna på en underbar promenad!!=D Det var solnedgång och underbart skönt ute! :) Vi gick längs vattnet..hade hundarna lösa å dom gick så snällt bredvid!Vilken promenad alltså! :) Var ute i över 1 timme!Sen blev det lite mat å väldigt chill!Å så har det varit hela kvällen!

Jag hade ju som sagt velat gå ut..men flera av mina vänner var inte hemma eller hade jobb eller andra planer..eller så svarade dom inte på sms:en!!! Grrrrr!!Fick sen ett mess strax efter 23 att en vän hade glömt att meddela att hon hade ett nytt nummer på mobilen..och jag som messat henne på dagen å varit grinig för att hon inte svarat! Och självklart så satt dom och drack vin och skulle ut!Hon bad mig komma men jag hade nyss tvättat bort sminket och innan jag skulle ha gjort mig klar och tagit mig in till stan hade klockan varit efter 01..kändes lite onödigt!Speciellt när klockan ringer 08 imorgon!Men men..Hon är skyldig mig en kväll!Hoppas att vi kanske kan ta en kväll till veckan! :)

Men men..nu ska jag nanna sova!Ska upp som sagt vid 8 imrogon för en promenad med vovvarna innan frukost!och sen göra sig klar för vid 10 ska vi ju åka till Enköping och träffa Sandra med familj! :)

Men men..sov så gott! <3

Stockholm i mitt <3

Kategori: Allmänt

Läste just igenom mitt förra inlägg å det kändes skumt..skrev det där på nga minuter!Hade så mkt jag bara ville få ur mig att jag knappt tänkte på vad jag skrev!Men jag är ändå nöjd och tänker inte ta bort det för det är så jag känner!

Måste säga att jag mår bättre nu!Inte BRA men bättre!! :) Det är framsteg!

Har inte hunnit tänka så mkt den senaste veckan..har jobbat 7 långa dagar i sträck så har varit så trött å inte orkat tänka på hur allt är eller vad det skulle kunna vara!

Men nu är jag äntligen i min underbara hemstad!Stockholm!! :) Älskar att vara här! Det är hemma!Är nu hos Kicki och Roger ute i Vallentuna!Har mitt egna lilla rum här kan man säga så det är väldigt mysigt! :) Sen har dom 2 stycken underbara vovvsingar!! :) Och vilket välkommnande jag fick!!Helt otroligt att dom känner igen mig med månaders mellanrum sen jag såg dom sist!!Kicki sa att hon aldrig hade sett dom så glada över någon nångång!! :) Det värmde i hjärtat mitt! =)

                          


                                     Aila är den svarta och Candy är den ljusbruna! :)

Så varje morgon innan frukost så blir det långa promenader!! :) Kommer även bli det under dagen såklart oxå! :) Har sagt att jag sköter det där när jag är här och K & R tackar å tar emot! :)

Imorgon blir det Täby centrum för mig tror jag! :) Ska ta å köpa mig ett SL kort så jag kan åka en massa!Utan att behöva betala MASSOR med pengar!Som jag inte har !:P Och det som är så bra är att det kortet kommer jag kunna ha kvar tills jag flyttar ner sen!För att aanvända dåHelt super!! =D Så det ska jag göra imorgon!Har inte så mycket pengar så det blir ingen shopping!Det kommer vara första gången jag är där sen Sofia lämnade mig..Hon och jag var där i sommras å fikade å strosade runt..har inte varit där sen dess så det kommer kännas för där var vi väldigt ofta under alla år!Jag gillar att vara där!! :) Har alltid gjort det!Ända sen jag var väldigt liten!


Den här resan är nog mest för mig själv!Kommer göra väldigt mycket för mig själv!Men det behöver jag!Och jag vet att behöver jag prata så finns det dom jag kan ringa! <3 Så imorgon blir det att strosa runt i underbara täby med musik i öronen och kameran i handen!Ska fota rätt så mycket!

Är som lite sugen på att gå ut imorgon men vet inte om ngn jag känner här ska gå ut!Har dock lovat mig själv att jag inte ska dricka alkohol förrens jag känner mig bättre!Vill inte bli full å så tappar jag allt förstånd!Så tänker vänta med at dricka allt för mycket!Nu låter det som jag är värsta alkon men jag vet hur jag funkar och mår jag dåligt så vet jag att när jag får alkohol i mig så börjar jag tänka å fundera mer äv vanligt och blir väldigt ledsen!
Så därför blir det väldigt lugnt ändå!

Sen på söndag ska Jag, Kicki och Roger åka till Enköping och hälsa på Sandra med familj!Sandra är K & R's dotter!Som jag känt sen jag var bebis!Min mamma och Kicki är bästa vänninor och har känt varandra sedan slutet på 70 talet..det är ganska sååå länge kan man säga! :P So they go way back! :) Så det ska bli roligt att se hur dom har det!och få träffa deras lilla dotter Agnes som fyllde 2 i november! :) Såååå söt! :)

Ska nog ta och lägga mig nu så jag orkar mig upp imorgon!Det är tur att Aila å Candy inte är såna vovvar som måste ut före ottan!:P

Men men..Go Natt folket! <3